Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2014

Lasten juttuja

Jo otsikkokin viittaa siihen, että tänään (kuten kai muinakin päivinä tällä viikolla) olemme tehneet asioita lasten toivomusten mukaan. Odotan jo kovasti ensi tiistaita, kun lapset palaavat kouluun ja pääsen tekemään muita asioita, vaikka kivaahan tämä puuhastelu lasten kanssa on ollut.

Tänään aloitimme päivän Shanghain akvaariosta, jossa olemme ennenkin käyneet. Mutta koska päivä oli sateinen ja kylmä oli tämä loistava päivänaloitus. 













Akvaariokäynnin jälkeen menimme Super Brand -ostarille ja lounaalle mäkkäriin.



Lounaalta suunnistimme yläkerran pelipaikkaan Tom's Worldiin. Paikka oli todella meluisa ja ainakin minusta hyvin ahdistava paikka. Lapset säntäsivät paikasta toiseen ja jokaista peliä olisi pitänyt päästä kokeilemaan...huh huh. Vajaa tunti täällä riitti ja ihan heti en mene uudelleen. 
















Ennen kotiinlähtöä poikettiin vielä lelukaupassa, jossa Onni osti omilla rahoillaan uuden Ninjago -legon. Kotona hän päätti myös kasata Legon itse ja halusi, että kuvaan sen tänne blogiin...





Ninjagot ovat taas vaihteeksi suosikkilegoja ja Ninjagoa katsotaan myös Netflixistä.


Lastenpäivä oli kiva, mutta kieltämättä nautin myös siitä, kun lapset ovat jo nukkumassa ja saan katsoa Netflixsistä omia ohjelmia - Sons of Anarchyn neljäs tuotantokausi on kesken...

Leppoisaa lauantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti