Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014

Lasten markkinat - Pu'an Lu

Tänään kävimme lasten kanssa lastenmarkkinoilla Pu'an Lu:lla. Meidän on pitänyt mennä tänne jo monta kertaa, mutta vasta nyt sinne päästiin...


Markkina-alue on juuri sopivan kokoinen ja lapset (kuin myös aikuisetkin) jaksavat täällä hyvin kierrellä. Kätevästi lelukauppoja/leikkipaikkoja on joka puolella, jossa lapset viihtyvät hyvin, jos itse vaikka syventyy jonkun kaupan valikoimaan hieman pidemmäksi aikaa. Mukavaa on myös, että täällä ei ole pakkomyyntiä, vaan kaupoissa saa kierrellä rauhassa. Täältä löytää kaiken mahdollisen lapsille. Vaatekauppoja on vieri vieressä vaikka kuinka monta. Kenkäkauppoja on lukuisia ja tietysti on myös muita lastentarvikkeita ja leluja. Laatu vaihtelee laidasta laitaan, mutta kyllähän laadukkaan tavaran tunnistaa, eikö vain? Hintataso on mielestäni edullinen ja toki täälläkin tingitään. Mukana on myös selkeästi laadukkaita kauppoja ja niissä hintataso on myös korkeampi, silti Suomen hintatasoon verrattuna halvempi. 

Ostoslistalla tänään oli Onnille kengät ja Emma halusi jotain parhaalle ystävälleen, jonka hän tapaa Suomessa maaliskuussa. 
















Kiinamuotia...


Pinnejä, pampuloita, pantoja....


Ja tämähän tietysti ostettiin Emmalle :)


Tarrakauppa











Lelukaupat kuitenkin kiinnostivat lapsia eniten...yllätys....





Markkinoilla on myös lasten leikkipaikka. Hyvin samanlainen kuin Lollipop, jossa kävimme aikaisemmin joululoman aikana.
Lapset olivat tietenkin paikasta hyvin innoissaan, sillä täällä oli trampoliini ja keinu, jossa lapset eivät ole olleet sitten heinäkuun.







Tätä isää vähän väsytti...

Markkinoilta löysimme Onnille kengät, Emmalle laukkuja ja toppaliivin. Myös tuliaiset saatiin. Markkinoilta lähdettyä poikkesimme vielä meidän kodin lähellä olevalle ostarille syömään ja lapsilla jatkui leikki ravintolan leikkipaikassa. 






3 kommenttia:

  1. Löysin blogisi, kun mies on tulossa sinne työmatkalle. Googlettelen nyt, mitä hän voisi meille ostaa. Olisiko sinulla jotain suositusta, mistä hänen kannattaisi ostaa leluja? Poikaa kiinnostaisi Legot/Star Wars/Transformers jutut? Onko Legot siellä edullisempia? Tyttölle varmaan Barbit/PetShopit/MyLittlePonyt. Kaikenlainen tarra/puuhakirja sälä taitaa olla myös edullista. Mies ei tietenkään yleensä osta mitään lastenjuttuja, joten nyt pitäisi tehdä jonkinlainen lista, mitä hän voisi yrittää etsiä. Ja aina parempi, jos on valmiiksi tiedossa hyvät liikkeet, kun ei varmaan miehen hermot kestä tutkia lastenmarkkinoita pitkään. Ei tosiaan ole mitään käsitystä hintatasosta siellä.

    VastaaPoista
  2. Hei, mielestäni legot, barbit ym. lelut eivät ole täällä paljoakaan halvempia kuin Suomessa, vaikka niin voisi luulla kun ne on täällä tehtykin, mutta valikoima voi tietenkin olla erilainen Suomeen verrattuna. Olen itse ostanut leluja Super Brand Ostarin (osoite on osoitelistassa, sivun alaosassa) Toys "R" Us -kaupasta. Lastenmarkkinoilla on muutama lelukauppa, josta olen myös leluja ostanut, niissä lelut ehkä vähän halvempia kuin ostarin lelukaupassa. Tarrat ja kaikenlainen pikkusälä, mistä tytöt tykkää, on sen sijaan todella edullista. Suosittelisin lastenmarkkinoilla menemään heti sisäänkäynnin (markkinat ovat muuten maan alla, portaat johdattavat markkina-alueelle) jälkeen vasemmalle ja aivan käytävän päässä olevaan liikkeeseen. Liikkeellä on käytävän loppuosassa muutama hyllyllinen tarroja ym. Ja aivan perällä itse kauppa, jossa on myös vähän leluja ja pelejä. Tarrat ovat n. 3-10rmb/kpl. Lastenmarkkinat ei ole alueena kauhean iso, mutta voi miehistä silti olla ahdistava paikka ;) Lastenmarkkinoilla on myös muutama kauppa, josta saa kivoja tarha- ja koulureppuja, uintikasseja, juomapulloja, pyyhkeitä ym. Ne voivat olla myös kivoja tuliaisia. Toivottavasti tästä oli sinulle apua! Jos tarvitset lisätietoja niin laita vain viestiä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta. Eiköhän mies voi lastenmarkkinoille hetken aikaa uhrata. Juomapullot yms olikin hyvä idea.

    VastaaPoista