Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Koulu alkaa

Lasten joululoman viimeistä päivää vietettiin tänään. Hallelujah, kyllä tätä on odotettu. Minä odotan, että saan edes hetken lepoa noilta kahdelta marakatilta ja lapset odottavat myös kavereidensa tapaamista. Edessä on 10 päivää koulua ennen seuraavaa lomaa...

Koulun alkamisen huomaa myös siitä, että sähköpostipommitus koulun suunnalta alkaa. Viestien määrä on välillä todella rasittavaa. Ja tänään tuli sitten ihan kaikista paras Emman päiväkodista. Lapset tutustuvat kevään aikana mm. erilaisiin juhlapyhiin ja jokaisen lapsen vanhemman tulisi esitellä jokin oman perheen ja omaan kotimaahan liittyvä juhlapyhä! Jälleen kerran olen tästäkin tehtävästä TODELLA innoissani. En pidä yhtään siitä, että meidät vanhemmat pakotetaan osallistumaan ja tekemään koulujuttuja. Tämä esitys on pidettävä vielä tässä 10 päivän sisällä :(  eli nyt pitää keksiä juhla ja miettiä miten sen esitän päiväkotilapsille. Jippii!! Ensin ajattelin valita juhlaksi juhannuksen, mutta olenkin kallistumassa vappuun. Nyt täytyy vielä miettiä miten selitän tämän juhlan lapsille? Onko ehdotuksia? Ehkä loma olisi sittenkin voinut jatkua vähän pidempään...

Tänään kuitenkin otimme vielä ilon irti lomasta ja kävimme lasten kanssa Lollipopissa. Lollipop on paljon pienempi versio HopLopista, mutta lapset tykkäsivät ja sehän on tärkeintä. Lollipop sijaitsee lähellä kotiamme Laya Plazalla. Osoite löytyy blogisivun alaosasta. 











Leikkituokion jälkeen kävelimme Laya Plazan vieressä olevalle Thumb Plazalle, joka on saanut nimensä erikoisen patsaan vuoksi. 


Lounaaksi söimme porkkanakeittoa Wagas -ravintolassa.



Tässä se oli, joululoma ja huomenna sitten herätys klo 6.10 ja lapset kouluun. Toivon, että Onni ja Emma ovat aamulla yhteistyöhaluisia, kun herättelen heidät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti