Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Turistina Shanghaissa - shoppailu

Niin, siis sehän on fakta, että tänne Shanghaihin ei voi tulla ilman shoppailua agendalla. Täältä saa kaikkea mahdollista, aitoa ja kopioitua. Jokaisen budjetille siis sopivaa.

Turistiviikko käynnistyi shoppailulla ja jatkunee pitkin viikkoa...

Feikkimarkkinat

Science & Technology museon metroasemalla. Käytävä toisensa jälkeen kojuja, joissa myydään kopiotavaraa. Tavaran laatu vaihtelee ja tinkaaminen on MUST! 

















Itse en pidä feikkimarkkinoista, tulee ahdistus myyjien huuteluista ja pakkomyynnistä. Ostin kuitenkin Emmalle parit UGGit, aitoja kun en raaski kasvavalle lapselle ostaa. Ainut hyvä on markkinoiden yhteydessä oleva Yada Pearl market, jossa voi teettää koruja. En ole itse helmien tai jadekorujen ystävä ja muutenkin täällä olevat korut eivät ole sitä minun tyyliä, vaikka kauniita ovatkin. Korumaustani huolimatta teetätin yhden korun ja korun tekeminen oli jo näkemisen arvoista sinänsä. 






Super Brand Mall

Nimensä mukaisesti merkkitavaroiden ostari. Täällä ovat mm. Hilfiger, Guess, Zara, H&M, Mango, Gap, Selected, Esprit, Vero Moda, Only ym, ym... Vero Moda ja Only -liikkeet poikkeavat sitten Suomessa olevista samaisista liikkeistä. Vaatteet ovat hyvin erikoisia ja tehty kiinalaiseen makuun. Näissä kaupoissa saat myös varmuudella perääsi myyjän, joka seuraa jokaista liikettäsi. Kun pitempään jotain vaatetta tutkit, kysytään heti haluatko sovittaa. Ja jos sovitat tuovat myyjät sinulle myös muita vaatteita sovitettavaksi, vaikka et niitä alunperin pyytänyt. 

Toki täällä Kiinassa on hyvin yleistä, että kaupoissa myyjä seuraa ostajan perässä. Vihaan tuota itse ja joskus tokaisenkin: "kiitos, tulen luoksesi jos tarvitsen apua."




Nanging Lu E & W

Nanging Lu on piiiiiitkä katu, jonka varrella on kauppoja, tavarataloja ja ravintoloita. East Nanging Lu on tylsähkö katu verrattuna West Nanging Lu:hun, joka on kauniimpaa aluetta ja kaupat ovat myös paremmat. Vai mitä mieltä itse olette?

East Nanging Lu 









West Nanging Lu 








Tervetuloa Shanghaihin shoppailemaan! Tässä oli vasta hyvin pieni osa shoppailupaikoista. Turistiviikolla kaikkiin ei mahdollisesti ehditä...;)

Ps. Muutama kuvista on otettu kesällä, jos ihmettelette kun ihmiset shortseissa kävelevät. Kyllä täällä nyt on oikeasti tosi kylmä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti