Sivut

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Turistina Shanghaissa - Viimeinen päivä

Viimeisenä päivänä annoin Annalle kaksi vaihtoehtoa mitä tehdään. Tiesin kyllä vastauksen etukäteen, mutta kysyin silti. Menisimmekö Yu Gardeniin vai haluaako hän nähdä Shanghain jalkapallostadionin ja tehdä stadionin läheisellä ostarilla viimeiset shoppailut? SUURENA jalkapalloilun ystävänä Anna valitsi Stadionin.

Ennen lähtöä oli minun vielä käytävä lääkärissä hakemassa toinen lääke. Olo oli jo eilistä parempi ja yönkin sain nukuttua, kiitos todella pahanmakuisen yskänlääkkeen. 


Sitten lähdettiin Hongkou:n jalkapallostadionia katsomaan.






Shoppailun jälkeen suunnattiin kotiin valmistautumaan iltaa varten. 


Oman kuntoni niin salliessa, vein Annan katsomaan Shanghain valoja. Kävimme ensin syömässä Taikang Lu:lla Indonesialaisessa Bali Bali -ravintolassa, sekä jälkkärillä Kommune -ravintolassa.



Tämän jälkeen menimme Bundille.






Ja kävimme drinkillä Bar Rougessa ja Glamour -baarissa.




Ja ajoissa suunnattiin kotiin. Aamulla Anna pakkaili tavaroitaan ja minä kävin jälleen lääkärissä. Pientä lämpöä oli edelleen, joten sain tippalääkkeen numero 3 sekä astetta kovemmat antibiootit seuraavaksi 10 päiväksi. 


Paljon jäi Annalle vielä Shanghaista nähtävää. Tämä viikko mentiin sen mukaan, mitä Anna oli toivonut tekevänsä ja näkevänsä täällä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti