Sivut

perjantai 8. marraskuuta 2013

Perjantai

Tällä viikolla kirjoittaminen on jäänyt vähälle, vaikka odotin viikolta hyvin paljon ja ajattelin kirjoittaa paljon. Onni sairasteli viime viikon kuumeessa ja flunssassa, mutta jaksoi jo lähteä kouluun torstaina ja perjantaina. Sunnuntaina tila taas huononi ja Onnille tuli punaisia rakkulamaisia näppylöitä, jotka lisääntyivät pitkin iltaa. Ajattelin, että nyt on vesirokko ja varattiin aika lääkärille maanantaiksi. Sunnuntai-maanantai yönä tulin sitten minä kipeäksi. Kuumetta ja kovat mahakivut, mutta ei auttanut jäädä kotiin sairastamaan, vaan Onni lääkäriin, vaikka punaiset rakkulat olivat jo aamulla täysin kadonneet. No, Onnilla todettiin maanantaina keuhkokuume ja päivä menikin lääkärissä. Keuhkokuume oli jo pitkällä ja niinpä ensimmäinen lääkeannos päädyttiin antamaan tippana.  


Voi meidän pientä Onnia. Kyllä kovasti pelotti ja itketti. Hienosti lääke kuitenkin saatiin annettua ja illalla olikin jo virtaa entiseen malliin. Tiistaina oli jo lupa mennä kouluun, mutta liikuntatunneille ei saa viikkoon osallistua. Tällä kertaa ihottuman aiheutti keuhkokuume, eikä vesirokko ja hyvä niin. Myös minä paranin tiistain aikana ja loppuviikko onkin sitten mennyt erinäisiä asioita järjestäessä mm. torstaina kävin tilaamassa iltapuvun itsenäisyyspäivän juhliin. Lisäksi tällä viikolla on ollut hyvin saasteinen ilmanlaatu ja ulos ei ole ollut asiaa muuten kuin pakosta. Saasteista lienee johtuen päätä on särkenyt joka päivä. Niinpä päätin keskiviikkona, että perjantaina otan omaa aikaa. 

Ja mikä ihana päivä tämä onkin ollut.
Päivä käynnistyi kuntosalitreenillä. Ei ole varmaan parempaa aloitusta päivään kuin kiireetön treenaaminen. Tämän jälkeen kävin manikyyrissä. 

Vanha geelilakka pois

Ja uusi tilalle


Tämä geelilakka on minun oma, Suomesta tuotu. Manikyyripaikkani on ihan ok, mutta ei ole oman manikyristini Heidin voittanutta. Odotan jo maaliskuuta, kun menen Suomeen ja pääsen "Heidin" käsittelyyn.

Manikyyrin jälkeen kiiruhdin Kerry Centeriin, jossa lounastin ystäväni Pian kanssa. 



Molemmilla oli ollut vauhdikas viikko, joten oli kiva yhdessä istahtaa rauhassa ja vaihtaa kuulumisia.

Lounaalta jatkoin matkaa kampaajalle. Tämä oli toinen kampaajakäyntini Kiinassa ja uudessa paikasssa, joten vähän jännitti. 


Minun "Hair stylist" Jodie oli kuitenkin aivan ihana ja hän ymmärsi heti mitä halusin ja hauskasti kävi välillä minua rauhoittelemassa, koska huomasi hermostumiseni värin ja raitojen suhteen. Lopputulokseen olen erittäin erittäin tyytyväinen ja kerrankin voin sanoa lähteneeni kampaajalta niin, että minun ei tarvinnut tehdä hiuksille kotona mitään.

 


Yleensä hiukset föönataan niin lituskoiksi kampaajalla, että kotona saan heti laittaa hiukset uusiksi tai jakaus laitetaan väärään paikkaan. Ihanaa, kun olen nyt löytänyt täältä "oman" kampaajani. Hän myös lupasi tehdä minulle kampauksen itsenäisyyspäivän juhliin. Suomessa minulla on ihastuttava kampaaja Mari, joka on kyllä yhtä hyvä kuin nyt kampaajani täällä.  

Kotiin tullessani Conny oli leikkimässä Emman kanssa, Onnin ollessa vielä koululla elokuvaa katsomassa muiden ekaluokkalaisten kanssa. 

Viikolla olin myös tilannut ruokaa nettikaupasta (Ebermarket) ja huomasin, että ruoat olivat tulleet. Ihanaa, siis myös viikon ruokaostokset oli jo hoidettu. 


Tänä iltana ajattelin hoitaa ruokailun helpoimmalla mahdollisella tavalla ja lasten toivomuksesta tilasin pizzaa.


Ja lopulta Onnikin tuli kotiin kuskimme Mr. Wangin kanssa. Nyt alkoi viikonloppu. Kynttilät lyhtyihin palamaan...




... Ja äidille muutama lasi hyvää punaviiniä...



Hyvää viikonloppua kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti