Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Turistina Shanghaissa - brunssi

Viime viikon torstaina meille saapui vieraaksi Suomesta ihastuttava Anna. Anna oli meidän lastenhoitajana viime kesänä orientoiden Onnia ja Emmaa englanninkieleen. Anna on isän puolelta britti, joten englanti sujuu ja hän puhui lapsille vain englantia. Olemme muutostamme lähtien olleet yhteydessä ja on hienoa, että saimme hänet vieraaksi tänne Shanghaihin. Lapsetkin ovat innoissaan Annan näkemisestä, eivätkä kummemmin ihmettele sitä, että Anna on tässä syksyn aikana oppinut suomea ;) Anna on nakitettu joka ilta leikkeihin ja peleihin ja onpa Emma muutaman yönkin nukkunut Annan vieressä.

Annan kanssa tulen viettämään nyt viikon "turistielämää". Aloitamme sunnuntai Brunssista, joka täällä täytyy kokea. Paikkoja on monia, me menimme tällä kertaa Shangri-La hotellin Yi-ravintolaan.
Lähellä oli, ettei jäänyt koko brunssi väliin sillä, sairastuin lauantaina ja olin koko viikonlopun kuumeessa ja yskässä. Mutta Buranan voimalla sain itseni kuntoon, että jaksoin lähteä. 

Herkkua oli brunssilla monenlaista. Aloitimme salaattipöydästä.





Sushitarjoilut olivat nyt niukat.



Tarjolla oli ruokaa myös Thaimaasta, Malesiasta, Intiasta, Libanonista, Kiinasta, Italiasta ja ihan perus lihaa ja ranskalaisia perunoita - lasten herkkua.






Jälkiruokaa oli joka lähtöön ja itse tyydyin vain hedelmiin, macaronsseihin ja jäätelöpalloon. 












Emmalle maistui suklaassa dipatut vaahtokarkit.


Brunssi oli oikein onnistunut ja minäkin sain sairastelusta huolimatta syötyä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti