Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Megafit

4-5 aamuna viikossa suuntaan lasten lähdettyä kouluun kuntosalille. Meidän lähin sali on Megafit - kunnes oma clubitalomme avautuu ja sen myötä myös kuntosali.


Megafit on oikein toimiva kokonaisuus, joka jää tosin hieman ränsistyneen ilmeen ja joiltakin osin vanhahkojen välineiden osalta kauas esim. Elixiasta. Megafit sijaitsee reilun parin kilometrin päässä meiltä, pienen ostoskeskuksen yhteydessä. Kuvaaminen on salilla kielletty, mutta onnistuin kuitenkin ovelasti kuvia napsimaan :)

Kello 7:20, on aika aloittaa treenit. Juomat, pyyhe ja Ipod shuffle mukaan. Matkalla pukuhuoneesta salille Adidas muistuttaa, että "Impossible is nothing". Hymyilen ja reippaana, poninhäntä heiluen, kipitän kohti yläkertaa ja cardiolaitteita. 

Otan paikkani tutusta laitteesta ja sitten hikoilemaan - musiikki kovalle ja ajatukset jonnekin kauas!


Näin aamuisin treenajia on vähän. Oikeastaan joka aamu treenaamassa ovat samat henkilöt ja joidenkin kanssa jo moikkaillaan, vaikka muuten ei jutellakaan.


45 minuuttia ja 550 poltettua kaloria myöhemmin on aika siirtyä alakertaan, "raudanpumppaus" -saliin. 


Matkalla kurkkaan kuitenkin yläkerran liikuntasaliin, jossa en ole vielä ollut yhdelläkään tunnilla. Pitäisi ehkä joskus kokeilla, vaikkapa Body Pumppia. Välineet ovat tältä osin kuitenkin ihan ok.Aloitan "pumppaustreenin" hyvällä fiiliksellä. Myös alakerta ammottaa tyhjyyttään. Lukuunottamatta meitä muutamaa, jotka olemme siellä usein samaan aikaan. 
Muistathan, että painoja ei saa pudottaa...


Oikeanlaiset urheiluvarusteet pitää olla...Välillä tosin näkee ihmisiä treenaamassa pikeepaidoissa ja purjehduskengät jalassa. Eikös Suomessa joku turha julkkis saanut potkut Elixiasta, kun valokuvasi muita treenaajia ja valitteli, kuinka rumia ja huonosti pukeutuvia ovat. Tervetuloa tänne vaan ;)

Samassa tilassa on lasi-ikkunoilla eristetty cycling -sali. 


Käyn pyöräilytunnilla lauantaisin, jolloin tunnin vetää Johnny. Hänen tuntinsa ovat todella raskaat. Musiikki on hyvää ja erittäin kovalla ja tunnin aikana Johnny käy piiskaamaasa meitä treenaajia. Hän käy lisäämässä vastuksia puolestamme, jos olemme liian vähällä liikenteessä. Hän laulaa ja hyppii edessämme ja tsemppaa ihan jokaista treenaajaa. Tunnilla hiki virtaa ja kunnolla!!! Love it!

Hups, siinähän olenkin minä :)


Ja loppuvenyttelyt vielä...Matkalla pukuhuoneille ohitan allasosaston. Hiljaista on täälläkin. Uimaan ei sitten mennä ilman uimalakkia.Yleensä käyn suihkussa kotona. Mutta toki esittelen nyt myös suihkuosaston. 
Suihkuosasto on ihan siisti, vaikka hyvin kulahtaneelta näyttääkin. Suihkuun en kuitenkaan menisi ilman sandaaleita. Näillä Kiinalaisilla on myös aina suihkuun mentäessä mukana pieni muovinen kori, jossa kuljettavat kaikki pesuaineet ja pesuvälineet. Kätevää. 

Kuntosalilla on myös sauna ja todistettavasti se on myös lämmin. En ole koskaan vielä siellä käynyt, mutta eiköhän sekin päivä tule, että kömmin siellä lauteille.

Hiustenkuivaus ja meikkaaminen onnistuu pitkän peilin edessä.


Lapsille on kuntosalilla oma suihkuosasto. Naisten pukuhuoneisiin ei saa tulla yli 3-vuotiaat pojat eikä miesten puolelle yli 3-vuotiaat tytöt. Niinpä lasten oma suihkuosasto on tarpeellinen.Mutta koska kuntosalin nimi on Megafit, löytyy sieltä muutakin perinteisen salin ja allasosaston lisäksi.

Yläkerrassa on karatesali.


On myös iso sali, jossa voi pelata sulkapalloa, squashia ja koripalloa. Kuvauspäivänä täällä oli jotkut sulkapallokisat ja siksi porukkaa on paikalla paljon. 

Haa, näköjään voi pelata myös pingistä.


Lauantaisin lapset tulevat myös salille meidän mukaan ja silloin he viettävät aikaansa leikkipaikassa. 


Kello on 9 ja treeni on ohi. 


Nyt vielä viimeinen rutistus pyörällä kohti kotia. Suihkuun, aamupalalle ja kohti uutta energistä päivää!Minun treenikappaleet Top 10:
1. Jennifer Lopez: Liv It Up!
2. Jennifer Lopez: Dance again
3. Pitbull: Feel This Moment
4. Italo Brothers: This Is Nightlife
5. Adelen: Bombo
6. Scooter: Faster Harder Scooter
7. Sash!: Ecuador
8. Rihanna: We Found Love
9. Daze: Superhero
10. Mikael Gabriel: Kipua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti