Sivut

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kuvaukset

Kirjoitin aikaisemmin alkusyksystä, että lapset kävivät uimalelukuvauksissa. Näissä kuvauksissa paikalla oli myös lapsimalli agentti, joka kiinnostui Onnista ja Emmasta. Emmahan on Suomessa tehnyt kahden vuoden ajan jonkin verran lapsimallin töitä, joten toiminta on meille tuttua. Nyt viimeisen puolentoista viikon aikana on kuvauksiin tullut pyyntöjä Onnille, meidän uudelle staralle. Suomessa ollessamme Onni välillä kyseli, miksi hän ei pääse kuvauksiin - no nyt pääsee. Eroa Suomeen on se, että täällä myös lapsille järjestetään Casting -tilaisuuksia eli koekuvauksia, kun Suomessa mallitoimistolla oli lasten kuvat valmiina, joista asiakkaat valitsivat heille sopivan. Viime viikolla kävimme koekuvauksissa maitomainokseen. Onni osoitti kyllä heti ammattilaisen elkeitä ja hän hurmasi kaikki paikalla olleet.




Kutsua mainokseen ei kuitenkaan tullut. Myös Emmaa kuvattiin, mutta tällä kertaa Emma ujosteli eikä ollut kuvaustuulella. 
Torstaina oli koekuvaus sitten toisaalle. Vaatemerkki Jofe kuvasi vaatteita Taobaoon, Kiinan suurimpaan nettikauppaan. Jälleen kerran Onni loisti kuvauksissa ja asiakas valitsi hänet heti.









Emmaa kuvattiin myös tulevaisuuden varalle, vaikka neidillä oli silmä mustana viikko sitten tapahtuneen onnettomuuden jäljiltä. (kompastui huoneessaan ja löi silmäkulman yöpöytään). 



Lauantaina oli sitten oikea kuvauspäivä ja Onnin ensimmäinen "keikka". Vietimme Onnin kanssa studiolla 4 tuntia. Kuvattavia vaatteita oli hurja määrä, mutta hienosti Onni jaksoi. 
































Välillä toki väsytti ja silloin huilattiin ja luettiin kirjoja yhdessä. 





Saamallaan palkalla Onni suunnitteli ostavansa ison Lego Star Wars -aluksen, josta hän on haaveillut pitkään. Tänään sitten lunastettiin lupaus ja menimme Kerry Centerin lelukauppaan lego ostoksille. Kaupassa maailman onnellisin pikkupoika nappasi haluamansa legopaketin, marssi kassalle ja heitti rahat tiskiin. Nyt sitten alkaa kasaus yhdessä isin kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti