Sivut

tiistai 14. lokakuuta 2014

Valkoinen laukku

Tänä aamuna vanhempani ja siskoni tulivat vihdoinkin meille kylään viikoksi. Olimme odottaneet tätä jo monta päivää lasten kanssa. Vanhempani tulivat aamukoneella, joten jätin heille aamiaisen pöydälle odottamaan, kun itse riensin Crossfit -treeneihin.


Treeneistä kotiin tultuani näin heti sen Suomeen kesällä jääneen laukkuni. Kiirehdin äkkiä katsomaan, mitä olinkaan sinne pakannut.



Puuroa, teetä, purkkaa, karkkia, magnesiumia ja ne Finrexinit!
Kesällä olin myös näköjään ostanut minulle ja Onnille uudet juomapullot ja Vesalle uuden kahvimukin
Onnin kalastuskilpailun voittopokaali

Kengät
Suomen kodista toin myös pöytäliinan, jota voin pitää pihapöydällemme
Emman DVD:tä 
Kiinanopettajalleni ostamia vauvanvaatteita lahjaksi. Valitettavasti opettaja sai keskenmenon kesällä, mutta annan nämä hänelle ehkä silti
Siinä oli siis mystisen valkoisen laukkuni sisältö. Nyt kaikki tarpeellinen on tuotu Suomesta tänne Kiinan kotiin. Olisin ollut jo näistäkin tavaroista hyvin iloinen, mutta eihän siinä toki kaikki tuliaiset olleet... Pyysin äitiäni tuomaan muutamia herkkuja tänne ja toipa hän lisäksi vähän ekstraakin...niinhän ne äidit aina! Keräilen muumimukeja ja niitä on kyllä todellakin kaappimme täynnä, ehkä niitä on liikaakin, mutta minkäs teet kun keräilyn on kerran aloittanut...Eli sain uuden muumimukin. Lisäksi äiti toi minulle Mariskoolin. Minulla on täällä Mariskooleja monta, mutta ei yhtään kirkasta ja sellaista olin juuri nyt toivonut.



Oih ja sitten nämä herkut! Määrä hirvittää ja joudun kyllä koko syksyn ja talven treenaamaan urakalla, että nämä kalorit saadaan poltettua. Minulla on vielä kesällä ostettuja karkkejakin paljon jäljellä. Mutta toisaalta, edessä on pitkä syksy ja talvi ja muistan viime talvelta sen, kuinka ihanaa oli perjantai-iltana ottaa lasi (tai kaksi, minun tapauksessani...) punaviiniä ja vähän suklaata ja käpertyä peiton alle hyvän lehden kanssa. Niinpä luulen, että tällä määrällä me pärjäämme. Sitäpaitsi en tiedä, koska saan seuraavan lähetyksen Suomiherkkuja, koska me emme ole lasten kanssa tulossa Suomeen pitkään aikaan (ehkä vasta ensi kesänä). Mutta eiköhän Vesa siellä jossain vaiheessa käy ja muitakin vieraita on varmasti jossain vaiheessa tulossa, joten mennä porskutetaan näillä niin pitkälle, kun voidaan ja sitten ollaan ilman. Ja tiedättekö, kyllä me pärjätään ilmankin näitä herkkuja (mutta kivahan se on silti, kun niitä on...)



Lisäksi äitini toi meille kahvia, tai no se on itseasiassa kyllä vanhemmilleni. Minä en juo kahvia ollenkaan ja Vesa juo muuta kahvia, joten tuo on vanhemmilleni. Lisäksi on tomusokeria, jota saa kyllä täältäkin, mutta pyysinpä nyt sitä silti. Sipulikeitto on lihapullia varten, joita lapset nykyään pyytävät vähän väliä minua tekemään. Ja nuo jogurttiherkut oli ihan vain ekstraa, mutta niin kovin hyviä...nam.


Lääkepuolelta pyysin Buranaa ja Finrexiniä ja nyt sitäkin on sitten reippaasti. Lisäksi tuli uusi kuumemittari.


Xylitol -hammastahnaa niin lapsille kuin aikuisillekin sekä Emmalle hiuksiin laitettavaa selvityssuihketta, jotta hiustakut lähtisivät paremmin pois.


Ja sitten on tämä ihanuus! Voi Nina, olet kyllä aivan mahtava ystävä, KIITOS, KIITOS, KIITOS! Ja viestinkin on Nina minulle kirjoittanut...Tässä viimeisimmät juorut ja jutut! 
Tuli yht'äkkiä aivan valtava ikävä ystäviäni Nina B. ja Nina T. Terveisiä tytöt, olette ajatuksissani!


Tämä listahan vain paranee ja paranee loppua kohden...Isäni kävi ostamassa meille lisää Solsidan DVD:tä, koska kerroinhan, että olemme näihin Vesan kanssa koukussa. Kädet syyhyäisi jo avata paketit ja ruveta katsomaan, mutta odotamme siihen asti, kun vanhempani ovat lähteneet. Näihin pitää saada keskittyä rauhassa! Riemukkaita iltoja on siis edessä!


Ja mitäs täällä on listan viimeisenä...Uudet syyskengät ja ihan kaksin kappalein...Tilasin kengät Bootzilta vanhempieni osoitteeseen ja nyt nämä kaunottaret ovat täällä. Ovat täydellisen sopivat. Nyt saa syksy ja talvi tulla!


Siis aivan mielettömän ihanat tuliaiset, juuri sitä kaikkea mitä halusin ja toivoin. Minulla on kyllä maailman ihanimmat vanhemmat! Ja nyt meillä on edessä yhteinen lomaviikko. Tiedossa on ainakin Honqiaon kukkamarkkinoilla käyntiä, kasvohoitoa, manikyyriä, shoppailua, leipomista, hyvistä viineistä nauttimista, puistossa käyntiä, "kaatopaikkamarkkinoilla" käyntiä...Mitä tahansa teemmekin nautin siitä, sillä saamme olla yhdessä!

Äiti ja minä lounaalla tänään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti