Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2015

Ihmisen parasta aikaa

Joko olet selviytynyt vappuhulinoista?

Täällä Shanghaissa toukokuun ensimmäinen lauantai valkeni pilvisenä ja sateisena, mutta lämpimänä. Oli siis hyvä tekosyy vain kätkeytyä kodin sohvalle löhöilemään, ottaa päiväunet ja katsella lasten kanssa elokuvia. Ei ole ollut kiire mihinkään. 

Vappupäivän vietimme ystäväperheen luona. Aloitimme vappupäivän juhlinnan brunssin merkeissä ja jatkoimme iltaa kohden grillailulla. Ulkona oli mitä parhain sää. Lämpötila kohosi reilusti yli 20 asteen, aurinko paistoi ja ilmanlaatukin oli ihan hyvä. Täydellinen vappusää ja täydellistä seuraa. Lapset hyppivät trampoliinilla, kastelivat itsensä ja toisensa vesi-ilmapalloilla, tytöt piirsivät, pojat pelasivat välillä Minecraftia, meidän aikuisten keskittyessä hieman erilaiseen hauskanpitoon.

Tuitui, täältä tullaan!
Kukkuu, onko ketään kotona?
Ystäväni oli koristellut asunnon ihanan pirteäksi ja vappuisaksi sekä loihtinut herkullisia ruokia. Minä vein mukanani pastasalaattia, feta-melonitikkuja, vihersalaattia, lihapullia, sipsejä, nachsoja ja tietenkin skumppaa. Niin ja kuvassa olleet ilmapallot!




Nam, munkkeja.




Saimme Vesan kanssa ystäviltä läksiäislahjaksi hienot hatut! Howdy Manlbdro Man! Hattumme sopivat kuin nenänpäähän vapuksi ostamiimme aurinkolaseihin. Ihan vain huomautuksena, että ette luule Vesan oikeasti ostavan jotakin noin järkkyjä aurinkolaseja :) Minun lasithan nyt on oikeati hienot ja tietysti aidot Pradat (ainakin feikkimarkkinoiden myyjän mielestä).





Ja kyllähän siihen nenäpäähänkin löytyi jotain. Nimittäin vappunenä! Nassetäti on nyt hyvin hyvin vihainen...vaikka ei siltä kyllä näytä...






Jo on skumppapullolla kokoa!
Ja pöytäliina on muuten Kiinasta ostettu feikki unikko, käytössä vain näin vappuna.
Titityy!
Vapputytöt.
Ystäväni juhlii vappua aina isosti ja totesi eilen, että vappu on ihmisen parasta aikaa. Ja alan kallistua kyllä samaan suuntaan, ehkäpä minä ja vappu vielä löydämme toisemme. Eilinen vappupäivän juhlinta pääsee ehdottomasti niiden parhaimpien vappumuistojen joukkoon.

Vappupäivä, äitienpäivä, nimipäivä, hääpäivä, syntymäpäivä...toukokuu on ihmisen (ainakin minun) parasta aikaa...


          *

Ps. Sivustoni kävijämäärä on nyt yli 100000!

ISO kiitos teille kaikille vierailijoille!


xoxo
Shanghai Lily

1 kommentti:

  1. Stilletto Titanium Hammer (2 Piece) - Tioga Artisan Tools
    Stilletto Titanium Hammer is crafted by 2014 ford focus titanium hatchback the renowned artisans in does titanium have nickel in it the babyliss pro titanium flat iron production of various titanium trim hair cutter ceramic titanium density goods.

    VastaaPoista