Sivut

torstai 4. syyskuuta 2014

Uusi arki!

Vaikka rakas ystäväni Marianne on jo palannut Suomeen, ei se ole tarkoittanut että minä olisin jäänyt vain kotiin makaamaan ja "suremaan". Itseasiassa olen tällä hetkellä varmasti kiireisempi kuin koskaan. Edessä on täysin uusi arki, jota ajattelin nyt hieman teillekin raottaa.

Eli mitä minä sitten teen päivisin? Millainen se Uusi Arki sitten on. NO....

Joka arkiaamu on herätys on klo 6.10. Lapset kouluun ja sen jälkeen minä käyn 3-4 aamuna CrossFit -treeneissä. Mahtava sali oli tullut kesän aikana aivan meidän klubitalon viereen. Treeneissä hiki virtaa ja kunto nousee kohisten. Meidän upea treeninelikko: Brenda, Linda, Jennica ja minä on aina samoissa aamun klo 8.30 treeneissä. Ennen tuntia ja tunnin jälkeen on mukava höpötellä edellisistä treeneistä ja siitä mikä paikka tuli kipeäksi viime treeneistä. Hassuja juttuja meillä. En ole ainut meidän perheestä, joka on hurahtanut CrossFittiin, sillä myös Vesa käy treeneissä yhtä paljon kuin minä. Nyt sitten jäädään odottelemaan lasten CrossFittiä, että saadaan Onni ja Emmakin mukaan...

Tänään oli vuorossa taas CrossFit -treeni ja yllätys yllätys, Zumbaa! Klubitalollamme pidettiin ilmainen Zumbatunti, joten menin mukaan. Tuntui hieman raskaalta CrossFitin jälkeen, mutta oli hauskaa. Ohjaaja oli Venezuelasta ja piti kyllä vauhdikkaan tunnin. Saas nähdä, tuleeko Zumbasta pysyvä aktiviteetti klubitalollamme.


Kuvia salilta.

I made it! Ensimmäisen Crossfit -tunnin jälkeen!









Kahtena-kolmena päivänä viikossa teen myös muuta urheilua. Lenkkeilyä, kuntosaliharjoittelua tai sitä ihanaa Spinningiä. Tiistaina oli kova treeni CrossFitissä ja eilen kävin aamulla Spinningissä tunnin verran. Ei kyllä mennyt ihan palauttelutreenistä, vaan täysillä menin ja jalat huusi hoosiannaa. Sellaista Saimaata ei ole pyöräni alla nähty kuin eilen... 

Niin ja olen tehnyt itselleni sen Spinning -ohjelman. Laitanpa sen tähän musavalintoineni. 

*   *   *

Lämmittely (kevyt vastus, istuen) - Teflon Brothers: Maradona 86'

Tasamaa (keskiraskas vastus, seisten ja istuen) - Jennifer Lopez: Dance Again
Mäki (mäkivastus, reipas tempo, seisten) - Scooter: It's a Biz
Mäki (raskas mäkivastus, hidas tempo, seisten ja istuen) - t.A.T.u.: All about us
Mäki (raskas mäkivastus, nopeahko tempo, seisten ja istuen) - ItaloBrothers: This is nightlife

Palauttelu (kevyt vastus, reipas tempo, istuen) - Diandra: Paha poika

Tasamaa (keskiraskas vastus, reipas tempo, seisten ja istuen) - Sash!: Ecuador
Mäki (mäkivastus, nopea tempo, seisten ja istuen) - Sini Sabotage: Levikset repee
Mäki (raskas mäkivastus, nopea tempo, seisten ja istuen) - Scooter: Faster, Harder, Scooter
Mäki (raskas mäkivastus, hidas tempo, istuen) - Eminem&Rihanna: Love the way you lie

Palauttelu (kevyt vastus, reipas tempo, istuen) - Donkeyboy: Triggerfinger

Tasamaa (keskiraskas vastus, seisten ja istuen) - Lady GaGa: Pokerface
Mäki (raskas mäkivastus, nopea tempo, seisten ja istuen) - Aste: Only one
Mäki (raskas mäkivastus, nopea tempo, seisten) - Scooter: Army of Hardcore

Palauttelu (kevyt vastus, istuen) - Nikke Ankara: Perjantai 13.
Palauttelu (kevyt vastus, istuen) - Katy Perry: Roar

*   *   *

Urheilun lisäksi päiväni täyttyvät nykyään opiskelusta. Opiskelen kiinaa kaksi kertaa viikossa, 1,5 tuntia kerrallaan. Tunnit ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin. 



Lisäksi opiskelen Kauppatieteitä Avoimessa Yliopistossa. Opiskeluaikani päättyy joulukuussa, joten joudun kiirehtimään opiskeluiden kanssa, koska keväällä en suunnitelmistani huolimatta ehtinytkään opiskelemaan. Eli päivät olen urheilun lisäksi nenä kiinni kirjassa. 



Välillä voi lukea ulkonakin...
Aktiivista opiskeluaikaa päivässä on noin 3-4 tuntia. Muuten päivisin hoidan myös kaupassa käynnit sekä muut juoksevat asiat, kuten myös blogin, Twitterin, Facebookin ja Instagramin mahdolliset päivitykset. HUOM! Olen nyt myös siis Twitterissä ja Instagramissa, joissa on blogin lisäksi muita päivityksiä ja kuvia. 

Näin ollen ainakaan nyt syksyllä minua ei paljoa kaupungilla shoppailemassa näe, tai eihän sitä koskaan tiedä...olenhan saanut jo uusia kavereitakin, joten... Ja kyllähän niitä vieraita on taas tulossa meille, joten jo senkin puolesta lukutaukoja pitää ottaa.

Päivittäisiin rutiineihin kuuluu myös käydä uudessa lähikaupassamme City Shopissa, joka on aivan mahtava. Sieltä haen itselleni lounaskeiton ja salaatin, tuoretta leipää ja hedelmiä. Itse asiassa enpä ole enää käynyt Carrefourissa eli "haisukaupassa" kuin muutaman kerran hakemassa jotain pientä, jos olen sillä suunnalla liikkunut. Lähikaupasta saan kaiken tarvitsemamme.

Illat minulla kuluvatkin sitten pitkälti lasten kanssa. Tehdään läksyjä, käydään uimassa jne. Ja lasten mentyä nukkumaan herkuttelemme Vesan kanssa iltaisin Smoothieilla. Keväällä ostettu kone on vihdoinkin otettu käyttöön ja iltaisin teen meille ihania ja raikkaita hedelmä/marjajuomia. Nam! Smoothie on nyt myös lisätty viikonlopun aamiaistarjoiluihimme sen itsetehdyn jogurtin ja myslin lisäksi. Eli tulevat vieraat, tiedoksi teille!

En tiedä miltä teistä arkeni kuulostaa, mutta minä voin vain todeta olevani tähän uuteen arkeeni enemmän kuin tyytyväinen. Uusi vuosi Shanghaissa on tuonut mukanaan paljon uusia iloisia asioita, uusia ystäviä ja tuntuu, että tämä uusi "komennusvuosi" on lähtenyt mitä parhaimmalla tavalla käyntiin. Koen, että ensimmäinen komennusvuosi meni aikalailla uuden totuttelun ja vanhasta luopumisen välillä. Nyt ihanan, Suomessa vietetyn kesän jälkeen ja kaikkien täällä ilmenneiden uusien asioiden johdosta voin sanoa, että nyt vihdoinkin voin ja uskallan nauttia täällä Shanghaissa olosta. Tästä tulee hyvä vuosi!

Minulla on uusi arki ja olen onnellinen!

Keittiön taulumme teksti kuvastaa nyt hyvin olotilaani!

Ps. Vaikka otsikon alla lukee, että blogi olisi tehty eilen niin kyllä se on tämän torstain 4.9. blogi. Aloitin kirjoittamisen eilen, joten siksi päiväys on eiliselle päivälle.


3 kommenttia:

  1. Moikka! Olen kerran käynyt ikkunan takana kurkkimassa Icarus Crossfittiin sisälle, sikäli mikäli kuvan paikka sijaitsee Jinqiaossa? En ole koskaan vielä kokeillut Crossfittiä, mutta kiinnostaisi kovasti. Mitä Icaruksessa Crossfit maksaa? Onko salille ostettava jäsenyys? Vai voiko maksaa vain yksittäisistä tunneista? Onko siellä millainen ohjelma/aikataulu?

    VastaaPoista
  2. Moikka Sanna, tule ihmeessä kokeilemaan. Olisi kiva saada sinne muitakin suomalaisia. Kyllä paikka on Jinqiaossa ja minä asun ihan siinä viereisellä asuinalueella. Jäsenyyttä ei tarvitse ostaa ja pari kertaa voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi. Tunnille otetaan aina vain max. 10 henkilöä, joten voit tulla vaikka minun kanssa, niin saan varattua sulle paikan. Minä käyn aina aamuisin klo 8.30 tunneilla, mutta niitä on pitkin päivää. Käypä Icaruksen nettisivuilla www.icaruscrossfit.com, siellä on tietoa hinnoista ym. Laita minulle vaikka yksityisviesti sähköpostilla millatoropainen@hotmail.com, niin voidaan jutella asiasta enemmän.

    VastaaPoista
  3. Moikka ja kiitos vastauksestasi! Työt ja muutto ovat pitäneet minut kiireisenä ja poissa netistä, joten en ollut vielä huomannutkaan vastaustasi ennen kuin tänään. Laitan sinulle pian sähköpostia.

    VastaaPoista