Sivut

perjantai 12. syyskuuta 2014

Perjantain parhaat

Aah, vihdoinkin on perjantai! Vaikka täällä Kiinassa viikko oli koulun ja töiden osalta vain nelipäiväinen, tuntuu kuin tämä viikko olisi mennyt tooooosi hitaasti. Ehkä se tuntuu myös siltä siksi, että minä en ole tehnyt mitään kovinkaan mielenkiintoista tällä viikolla. Vain lukemista ja urheilua... Siksi en ole teillekään mitään kirjoitellut. Mutta nyt on perjantai ja tänään tiedossa on ollut vähän muutakin kuin lukemista, tosin sitäkään unohtamatta...Plaah :/

Aloitin aamuni jo tuttuun tapaan CrossFit -treeneissä. Nämä olivat neljännet treenit tällä viikolla ja kroppa oli kyllä aika jumissa edellisistä treeneistä. Silti hyvin jaksoin :)


Treenien jälkeen tuntui, kuin olisi jyrän alle jäänyt. Osasin tämän aavistaa ja siksi olinkin varannut itselleni tänään kasvohoidon pienellä hieronnalla höystettynä. Aah, mikä nautinto! Nukahtaminen oli hyvin lähellä. Mutta nyt on taas rentoutunut olo, kun on aamulla treenannut ja sen jälkeen on saanut hieronnan ja ihanan kasvohoidon. Olen nautiskelija ja siksi jaksan tätä fiilistellä vaikka kuinka kauan. Miksiköhän en Suomessa käynyt koskaan kasvohoidoissa? Ehkä siksi, että ne ovat siellä vähän kalliimpia ja kai sitä oli vain aina liian kiire. Täällä nämä ovat näitä kotiäitiyden "etuja".


Kasvohoidon ja hieronnan jälkeen kävin Decathlonissa. Tämä on aivan mahtava urheilukauppa ja meillä käyvien vieraiden suosikki shoppailupaikka. Vaikka Decathlonissa täällä myydäänkin vain paikallisia merkkejä, ovat ne hinta/laadultaan todella hyviä. Kerron joku kerta Decathlonista vähän lisää. Nyt kävin siellä ostamassa itselleni lasit lenkkeilyä varten. Sain Vesalta kuittailua siitä, että pidän liian hienoja laseja lenkkeillessä. Pitää kuulemma olla sporttisemmat tai jotain. No, nyt on sitten uudet lasit. Silmälasien oston jälkeen poikkesin vielä kirjakauppaan ostamaan juorulehtiä. Niitä luen sitten iltaisin tai kun pidän taukoa opiskelusta. Huh, kyllä turhien juorujen jälkeen taas jaksaa. Eikä matkani lähiostarilla vielä tähänkään loppunut, vaan vielä piti käydä ostamassa Emmalle ja Onnille heidän suosikkijäätelöään Cold Stonesta. Onnille mansikkajäätelöä Oreolla ja Emmalle suklaa/minttujäätelöä vaahtokarkeilla. Herkuttelua on joillakin illalla tiedossa. Vihdoinkin kotiin päästyäni söin lounasta ja jatkoin hetken, mutta vain hetken opiskelua. Tämä viikko oli pitkäveteinen ja raskas, paitsi unohtamatta tietenkään tiistaita, jolloin näin ystäväni Johannan. Yhdessä kävimme West Nanjingilla shoppailemassa ja ihastuin siellä uuteen Old Navyn kauppaan. Suosikkikauppani tällä hetkellä :)


Ostin lapsille (ja ehkä vähän itsellenikin, Shhh...) ihania vaatteita ja mm.

Nyt on edessä kuitenkin viikonloppu ja hetken opiskelutauko, sillä opiskelu on hankalaa perheen pörrätessä ympärillä. Tänään olen viinini ansainnut, kippis! Nauttikaahan viikonlopusta, minä ainakin nautin!


Ps. Huomenna on Onnilla kuvaukset sekä molemmilla lapsilla Casting. Niistä lisää ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti