Sivut

lauantai 27. syyskuuta 2014

United Nations International Day of Peace - 2014

Eilen lasten koululla oli taas jokavuotinen United Nations International Day of Peace -tapahtuma.

Tänäkin vuonna leivoin tapahtuman buffet -tarjoiluun korvapuusteja sekä lisäksi tiikerikakkua. Leipomisessa täällä on se hyvä puoli, että joku muu siivoaa jäljet sen jälkeen...Kiitos Conny aiyimme!



Aamulla Onni ja Emma lähtivät kouluun sinivalkoisissa vaatteissa. Sillä lasten ja meidän aikuisten piti pukeutua oman maan kansallispukuun tai oman maan lipun väreihin. Minäkin löysin kaapista tarkoitukseen sopivaa vaatetta.




Koulun juhla oli lapsista jälleen jännittävä ja hauska. Lapset tulivat saliin lippukulkuueessa, jokainen seuraten oman maansa lippua.






2.-5. luokkalaisten lauluesitys
Rauhaa, tai rauhua...
Peace feels like mermaid's tail - by Emma
Juhlallisuuksien jälkeen siirryttiin buffet -tarjoilujen pariin...Oi mitä ihania herkkuja jälleen... Suomen pöydässä oli tällä kertaa mokkapaloja, korvapuusteja, tiikerikakkua, mustikkapiirakkaa, karjalanpiirakoita ja munavoita, ruisnappeja ja lohitahnaa, meetvurstileipiä, salmiakkia, mustikkamehua...











Ihania herkkuja löytyi myös muista pöydistä, unohtamatta tietenkään upeita koristeluita.




































Ruotsalaiset olivat panostaneet tunnelman luomiseen!

Ja tässä mitä minä sain kerättyä lautaselleni...
Pukuloisto oli myös vailla vertaansa...













Onni kannattaa ystävänsä kotimaata Belgiaa...





*   *   *

Ps.
Illan päätteeksi jätin Vesan lasten kanssa kotiin ja lähdin ystävieni kanssa kaupungille syömään...Mikä ihana ilta. Paljon naurua, jutustelua, hyvää ruokaa ja juomaa. Kiitos mahtavasta illasta tytöt, otetaan taas pian uusiksi!





Peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti