Sivut

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

DTL

Kävimme Vesan kanssa jokunen viikko sitten DTL:ssä "fiilistelemässä" huonekaluja, siis ilman ostotarkoitusta. Olin unohtanut täysin laittaa kuvat myös tänne blogiin, joten nyt vähän kurkistusta DTL:n valikoimaan ja siis nimenomaan kurkistus. Tässä kaupassa, niinkuin monessa muussakin täällä, on kuvaaminen kielletty ja saimme peräämme myyjän. Sehän on täällä Kiinassa hyvin yleistä niin huonekalukaupoissa kuin vaatekaupoissakin, että myyjä kulkee perässä. Se on minusta ainakin superärsyttävää ja yleensä en päädy sellaisista kaupoista mitään ostamaan. Nyt oli tavoitteenani nimenomaan kuvata liikkeessä, joten kuvat on otettu katseilta salaa, nopeasti ja sen tarkemmin miettimättä kuvakulmia ym. Pahoittelut siis, että kuvat ovat huonolaatuisia, mutta saattepa ehkä käsityksen tämän mahtavan kaupan valikoimista.

Meidän kauppakierroksella katselimme samalla myös puutarhakalusteita mökillemme Suomeen. DTL:ssä on siihen aivan mahtava valikoima. DTL:n olen maininnut kirjoituksissani aikaisemminkin, tilasimme sieltä meille tv-tason. 

Aloitetaan niistä puutarhakalusteista. Kuvasin vain muutaman, sen myyjän takia :(





Sitten siirryimme huonekalupuolelle.































Mitä tykkäsitte? Kaupassa on niiiin paljon muutakin, joten kannattaa käydä. Osoite löytyy osoiteluettelosta, blogin alaosassa.

Ai niin, no ostettiinhan me sieltä jotain...Nämä tikkaat.





4 kommenttia:

  1. Tuttu liike! Ja jo paljon hankintoja takana. Taisi yhdessä kuvassa vilahtaa meidän työhuoneen pöytä. Minä olen kyllä aina saanut kuvata siellä ja ihan luvan kanssa.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että kuvaaminen onnistui. Meillä myyjä oli perässä ihan koko ajan ja räpsin kuvia, kun katse kääntyi muualle. Olisin tietysti voinut kysäistä saako kuvata. Suomalaiseen tapaan noudatan sääntöjä ja katsoin vain, että siellä on kylttejä, joissa kuvaaminen on kielletty ja myyjä yrmynä perässä, joten salassa kuvasin :)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja. Varsinkin noi värikkäät istuintyynyt ja pallit! Me ollaan just ostettu talo! Ja voisin tuolta kaupasta ottaa vaikka mitä.

    VastaaPoista
  4. Onneksi olkoon talokaupoista! Ihanan talon ostittekin. Täältä löytyisi taloonne kyllä kaikenlaista.

    VastaaPoista