Sivut

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Voihan viikonloppu!

Tämä viikonloppu on ollut täynnä iloisia yllätyksiä ja ihania hetkiä!

Perjantaina meillä oli Vesan kanssa "treffit" eli kahdenkeskinen ilta Connyn ollessa meillä lastenvahtina. Aloitin perjantain ensin reilun tunnin Spinning -treenillä ja pikkuhiljaa pitkin päivää aloitin valmistautumisen iltaa varten.

Ensiksi meikkaus...




Ja sitten hiukset...


Mitähän sitä laittaisi päälle?



Valmis. Ja sitten lähdetään kohti Bundia ja Hakkasan ravintolaa.



Ensiksi otimme drinkit baarin puolella. Vesan drinkin nimeä en muista, minulla on PinkMojito.






Illallinen ravintolassa oli aivan täydellinen. Parasta ruokaa mitä olen syönyt pitkään, pitkään aikaan! Hakkasan Shanghai on meidän lemppariravintola tällä hetkellä. Koskahan sinne pääsisi uudestaan?








Illallisen jälkeen lähdimme "Suomi-iltaan" Cotton's baariin. Jokaisen kuukauden viimeisenä perjantaina suomalaisilla on tapana kokoontua ko. baarissa. Emme ole näissä tilaisuuksissa käyneet, olisikohan tämä ollut nyt toinen kerta. Tapasimme täällä muutamia tuttuja ja tulihan sitä myös uusiakin tuttavuuksia... Minuun otti yhteyttä aikaisemmin keväällä eräs suomalainen, joka kyseli Shanghaihin muutosta. Ja kuinkas ollakaan, nyt Cotton'sissa sitten tavattiin. Oli kiva tutustua Heidi ja jutella ihan kasvotustenkin, nähdään pian!



Cotton'sista lähdimme Vesan kanssa toiseen Cotton's paikkaan eli Cotton Clubille. Vesa on käynyt siellä ennenkin ja tiesi kertoa paikan olevan hyvä ja siellä on myös hyvä bändi. Tunnelma baarissa oli tosiaankin ihan mieletön ja bändi oli huikea. Jälleen yksi uusi suosikkipaikka!

Lauantaina Emmalla oli jälleen kuvaukset. Vaatemerkki oli Jeep. Kuvauskeikka sujui meiltä tytöiltä jo rutiinilla ja Emma tykkäsi mennä kuvauksiin.












































Ja tältä ne näyttävät valmiina...



Kuvausten jälkeen lähdimme uuden suomalaisen tuttavaperheen luokse grillaamaan. Ilta sujui erittäin leppoisissa tunnelmissa meidän aikuisten jutellessa ja aivan ihanista ruoista nauttien ja lasten leikkiessä keskenään. Kiitos Toivosen perheelle illasta, otetaan pian uusiksi!

Tänään sunnuntaina olemmekin ottaneet sitten ihan rauhallisesti. Aamiaisen nautimme ulkona terassilla.
Kävimme uimassa ja sitten minä taas intouduin kokkaamaan. Tein lapsille lihaperunasoselaatikkoa ja suklaakeksejä. Otin myös hetken omaa aikaa ja kävin juoksemassa Jinqiaon Green Cityn ympäri. Nyt täytyykin mennä tekemään vielä perinteinen ilta smoothie ja laittaa vastatehty jogurtti jääkaappiin. Kohta sitten nukkumaan ja mutustelemaan kaikkea parina päivänä tapahtunutta. Voihan viikonloppu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti