Sivut

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ylpeyden aihetta

Luonnollisesti jokainen vanhempi on ylpeä omista lapsistaan. Meillä oli viime perjantaina monta syytä ylpeyteen. Lasten koululla on joka quartaali ASSEMBLY (koulun kokoontuminen), jossa koululaiset esittävät pieniä esityksiä Assemblyn teeman mukaisesti. Jokaisessa Assemblyssä myös valitaan joka luokalta 2-3 kunniamaininnan saajaa. Tätä on ehkä hieman vaikeaa selittää suomeksi, kun en oikein itsekään ole tähän Assembly ja kunniamaininta asiaan perehtynyt. Tämä on kuitenkin haluttu "palkinto" oppilaiden keskuudessa ja jokainen vanhempi tietenkin pakahtuu ilosta, kun oma lapsi sen saa.

Perjantaina niin Emma kuin Onnikin saivat luokkiensa ESLR kunniamaininnat. Kunniamaininnan aihe oli "Tehokas kommunikointi". Kunniamaininnan saajia kehuttiin hyvin ajattelevaisiksi ja tehokkaiksi kommunikoijiksi niin kuuntelijoina, puhujina kuin omien tunteiden ja ajatusten esiintuojina. Tällä on molemmille lapsille iso merkitys, sillä he aloittivat koulun 9 kuukautta sitten ilman englanninkielen taitoa ja nyt jo puhetta tulee englanniksi niin paljon, että loppua ei meinaa tulla. Näin on ainakin Onnin kohdalla, keneen lienee tullut ;)

Perjantaina Assemblyyn kuuluen kokoonnuimme koulun liikuntasaliin.
















Ensimmäiseksi jaettiin kunniamaininnat.






Sitten oli vuorossa SCIS Cheerleader -tyttöjen ensiesitys. Emma on innostunut kovasti tästä uudesta harrastuksestaan eikä vähiten varmaan siksi, että tanssipuku huiskujen kanssa on niin kiva. Emma on oikealla keskellä, polvisukkaisen tytön takana. Emma oli esityksestään todella ylpeä ja sitä on kotona katsottu videolta jo monta kertaa.















Tuleva huutosakin johtaja?




Ja tässä vielä palkitut sisarukset. Illalla juhlittiin kotona pizzalla ja jäätelöllä :)














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti