Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lauantai Hong Kongissa

Päivän valjetessa aurinkoisena ja helteisenä, päätimme lähteä ihastelemaan Hong Kongia korkealta vuorelta ja suuntasimme Victoria Peakille (The Peak). Mutta emme edes lähteneet yrittämään junaan, joka olisi tietenkin kiva kokemus, vaan otimme taxin. Näin säästimme paljon aikaa. Matka oli hyvin mutkikas ja pitkästä aikaa minulle tuli jopa paha olo autossa, vaikka kuinka yritin tielle tuijotella. Huh huh, mahassa velloi inhottavasti :(

Mutta perille päästiin ja vastassa oli huikeat näkymät.














Huipulla oli toki myös ostoskeskus, eihän täällä muuta tehdä kuin vain ostetaan, ostetaan, ostetaan...





Ostarilla oli kiva leikkipaikka, jossa lapset viihtyivät hyvin, meidän istuskellessa varjossa ja nauttien ihanasta säästä.






Olimme ajatelleet tulla junalla alas, koska jonot ovat kuulemma silloin pienemmät. No näin olikin, mutta jonottamisen olisi kuulemma silti mennyt yli puoli tuntia, joten hyppäsimme taas taksiin ja minä sain uudestaan ällöolon taksimatkasta.

Palasimme takaisin hotelliin taksilla ja lautalla.


Muiden jäädessä hotelliin lepäämään, minä suuntasin Nathan Roadille etsimään itselleni kenkiä. Ne olivat ostoslistalla Honkkarin matkalle, sillä täältä Shanghaista on aika vaikeaa löytää kokoa 40 olevia kenkiä. Lähes koko matkanhan sipsuttelin ihanilla kiilakorkkareillani, jotka ystäväni Elinan (Valoisasti Kotona -blogin kirjoittajan ja Onnin kummitädin) sanoja lainatakseni olivat epäkäytännölliset, mutta hillittömän mageet kengät. Kiitos Elina kommentista :) Ja minun vastaukseni on: Kengät ehkä joo epäkäytännölliset, mutta ovat superhyvät jalassa ja minä nyt olen tällainen korkkarityttö :). Mutta nyt oli siis tarkoituksena ostaa ballerinat, jos eteen kivat tulisi ja tulihan ne!


Palattuani hotelliin käytimme vielä lapset uimassa ja lähdimme iltamarkkinoille. Sitä ennen piti poiketa kuitenkin vielä yhdessä kaupassa...



Iltamarkkinoille menimme taksilla. Vesa oli käynyt täällä ennenkin ja tiesi sanoa, että täällä uskaltaa syödä katukeittiössä. Minä olen näitä kohtaan hyvin epäileväinen, mutta nyt uskaltauduin. Ruoka oli todella maukasta eikä tullut ruokamyrkytystä.




Tässä meidän valitsemat ruoat.


Vaikka kananvarpaitakin olisi ollut tarjolla...



Ruokailun jälkeen kiertelimme vielä markkina-alueella.



























Illalla hotellissa oli edessä pakkaus, sillä palasimme kotiin tänä aamuna. Matkamme oli aivan ihana. Kiitos Hong Kongissa asuvalle blogini lukijalle Hannalle menovinkeistä. Paljon jäi vielä nähtävää ja hyvä niin, sillä palaamme tänne vielä monta kertaa!

Nyt on kivaa olla taas kotona ja aloittaa uusi viikko, josta tuleekin taas erityisen kiireinen...on Kiinan opiskelua, urheilua, kasvohoitoa, kaupassakäyntiä, räätälimarkkinoillemenoa, Emman kuvauksia ja mikä parasta torstaina saapuvat vieraamme Suomesta. Mutta näistä kaikista lisää lähipäivinä.

Ps. Ainiin, ostettiinko mitään Tiffanylta? Kyllä, sain kauniin sydänkorun. Tänään 4.5. on Vesan ja minun 12-vuotishääpäivä <3


2 kommenttia:

  1. Teillähän näkyy olleen kaikin puolin onnistunut reissu! Paljon ehditte muutamassa päivässä - mutta monta kohdetta jäi onneksi vielä seuraavaan kertaan:)

    Ja hyvää hääpäivää!!! Me ollaan näköjään menty naimisiin tasan viikko teidän jälkeen:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna. Seuraavan kerran sitten vuorossa muut nähtävyydet. Ja hyvää hääpäivää teillekin. Sulla onkin juhlaa koko viikonloppu, kun on äitienpäivää ja hääpäivää :)

    VastaaPoista