Sivut

perjantai 21. helmikuuta 2014

Ostosviikko

Meillä on taas tyhjä talo - tai ei nyt sentään ;) Mutta vierailut on taas tällä erää vierailtu, kun vanhempani ja sisko palasivat tänään kotiin. Viikko hurahti aivan liian nopeasti ja läheskään kaikkea, mitä olin suunnitellut ei keretty nähdä. Sateinen sää myös osaltaan vaikutti asiaan ja toki pitää myös mennä sillä agendalla, mitä vieraat toivovat. Niinpä keskityimme pääosin tällä kertaa shoppailuun! Ja minähän jos kuka olen siinä hyvä...nyt tosin oppaana ;)

Maanantaina kävimme Honqiaon kukkamarkkinoilla, koska äitini pitää paljon kukista ja koska markkinoilla on myös paljon sisustuskauppoja. Äitini piti markkinoista todella paljon ja teki valtavasti upeita löytöjä. 

Illalla Emma ja mummi pelasivat mm. Piikkisiiliä.


Tiistaina kävimme räätälimarkkinoilla, josta haimme isäni tilaaman takin. Takki osoittautui niin hyväksi, että hän tilasi heti toisen takin. Vien takin mukanani Suomeen viikon päästä. Räätälimarkkinoilla äitini osti huiveja sekä isot kasat nappeja, joita hän käyttää käsitöissään.


Illalla äiti teki Onnin toivomuksesta karjalanpaistia! Onni odotti tätä ruokaa hyvin innoissaan ja söi peräti kolme lautasellista tätä suurta herkkua.



Keskiviikkona kävimme SuperBrand -ostarilla, jossa kiertelimme vaatekaupoissa ja taas lähdimme kotiin monen ostoskassin kanssa. Ostosten jälkeen kävimme tutustumassa Onnin ja Emman kouluun.


Illalla katsoin vanhempieni ostomäärää ja aloin huolestua mahtavatko tavarat mahtua matkalaukkuihin...


Illalla jännitimme myös Suomi-Venäjä jääkiekko-ottelua. Ja hyvinhän siinä kävi!!!! Hyvä Suomi!!!




Torstaina ilma olikin jo kirkastunut, vaikkakin oli melko saasteinen päivä. Lähdimme antiikkimarkkinoille Dongtai Lu:lle. Ostoksia tehtiin taas paljon ja minä tingin kovasti. Myyjät olivat jo tuskastua kanssani, kun en antanut periksi hinnoissa. Halvalla lähti tavaraa mukaan :)







Antiikkimarkkinoiden jälkeen menimme vielä taiteilijakortteliin Taikang Lu:lle.



Ja poikkesimme lounaalle Kommune -ravintolaan, jossa äitini kanssa pelleilimme Putouksen Ymmi Hinaajaan tyyliin...

Sano vaan, sano vaan, sano vaan....

Aivan!

Todellakin, todellakin...


Ja sitten petti pokka...



Meillä oli todella hauskaa!!! No, osattiin me ihan "normaaleja" kuviakin ottaa...




Jälkkäriksi otettiin kahvia ja Sambucaa...




Perjantaina eli tänään koitti sitten kotiinlähtö. Meillä oli aivan ihana viikko yhdessä. Seuraavan kerran vanhemmat tulevat vierailulle lokakuussa :) Mutta sitä ennenhän me nähdään kesällä.



Hei sitten äiti, isä ja sisko!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti