Sivut

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Odotetut vieraat

Tällä kertaa olemme saaneet vieraaksemme vanhempani, jotka saapuivat eilen. Lähdin aamulla lentokentälle lasten kanssa, jotka jo malttamattomina odottivat mummia ja ukkia.

Näkyykö jo? Myös kuskimme David on mukana.


Kun mummi ja ukki vihdoin tulivat, juoksi Onni heitä vastaan niin nopeasti, että en edes kuvaa ehtinyt ottaa, vaikka niin olin ajatellut tehdä. Autossa kotimatkalla puhetta vain tuli ja tuli ja tuli, kun Onni pyrki kertomaan kaikki kuulumiset. 

Kotiin päästyämme olikin sitten tuliaisten vuoro. Tiedän, että toistan vähän itseäni, mutta tuliaisista on aina kiva kertoa. Merkityksen ymmärtää vain ulkomailla asuva Suomalainen. Jokainenhan pyytää Suomesta niitä asioita, mitä sieltä lienee tarvitsee tai ikävöi. Tässä taas kerran (ja anteeksi) meidän tuliaiset...kuvien ulkopuolelle jäivät lasten shampoot, nenäsumute, maustepippuri, strösselit, kahvi...






Sekä muutama yllätys äidiltäni. Muumimuki ja lapsille kirjoja, kuten Suomalainen Aapinen ja tehtäväkirjat :)



Kotona illalla otettiin mummin ja ukin kanssa paljon sylittelyä <3, ikävä on ollut kaikilla valtaisa.


Tulevan viikon ohjelma noudattaa melkolailla samaa kaavaa kuin mummin ja papan vierailun aikana. Niinpä tänään sunnuntaina kävimme Westinissä brunssilla ja kyllä, olen edelleen samaa mieltä kuin viimeksikin. Ruoan laatu ja esillepano on surkeaa. Halusimme nyt kuitenkin mennä esitysten takia, mutta taisipa jäädä viimeiseksi kerraksi. Hauskaa meillä kuitenkin oli ja esitykset olivat hienoja. 


Emma oli tänään ennen brunssia ystävänsä synttäreillä ja sai siellä kasvomaalauksen.












Äidille ja minulle maistui shamppanja.



Huomenna jatketaan Shanghaissa kiertelyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti