Sivut

tiistai 11. helmikuuta 2014

Heippa mummi ja pappa

Tänään hyvästelimme mummin ja papan, jotka lähtivät aamulla monta kokemusta rikkaampana kohti kotia. Isovanhemmat olivat meillä vieraina reilut kaksi viikkoa. Kiertelimme isovanhempien kanssa ympäri kaupunkia ja kävimme myös lomailemassa Vietnamissa. Nautimme kovasti yhdessäolosta ja lapset iloitsivat mummin ja papan kanssa leikkimisestä.

Jääkaapissa on kattilallinen mummin tekemää lihakeittoa ja suklaavarastot on täytetty. Näillä jaksetaan, no ainakin muutama päivä...sillä lauantaina saamme jälleen vieraita, kun minun vanhemmat ja sisko tulevat meille kylään viikoksi. Täällä lasketaan jo päiviä mummin ja ukin tuloon ja ruisleipää odotetaan kieli pitkänä ;)

Matkaopas huilaa nyt muutaman päivän ja sitten taas Shanghain kierrokselle uusien vieraiden kanssa. Tänään vietinkin hyvin ansaittua vapaapäivää ystäväni Mariannen kanssa. Kävelimme Nanjing roadilla, kiertelimme kauppoja ja vaihdoimme kuulumisia, onhan viime näkemisestä jo pari viikkoa. 

Ihana jälleennäkeminen taas kerran!

Ps. Eilen täällä satoi lunta! Tokihan se heti suli pois, mutta hetkittäin lumisade oli kovinkin sankkaa ja lapset iloitsivat kovasti.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti