Sivut

maanantai 18. elokuuta 2014

Etsivä löytää...

Kävin tänään "kaatopaikalla". Mutta tämäpä ei ollutkaan mikä tahansa kaatopaikka, vaan paikka, jossa oli paljon vanhaa kiinalaista roinaa ja ehkäpä antiikkiakin, mutta myös paljon siis uudempaakin tavaraa. Tämä roinavarasto, joksi tätä mielummin kutsun on todella iso, tunkkainen, pölyinen, pimeä ja ahdas paikka. Mukana pitää ehdottomasti olla taskulamppu! 

Roinavarastosta voi tehdä aivan mahtavia löytöjä, jos ei kiinnitä liikaa huomiota tavaroiden kuntoon ja siisteyteen. Pienen kunnostuksen ja puhdistuksen jälkeen alta voikin paljastua todellinen helmi. Eikun tonkimaan - etsivä löytää...







Helmitauluja






Öljylyhtyjä


Termospulloja



Taskulamppu käytössä, että näkee hyllyille










Golfmailoja



Tuoleja

Laatikoita





Kävelykeppejä ja miekkoja







Peltipurkkeja










Löysin videokameran









Puhelimia










Marianne etsi vaatteita viikonlopuksi...




Tässä minun ostokset tänään.




Ja tässä romuvaraston osoite. 








4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että julkaisit näin paljon kuvia paikasta, jotta tietää mitä sieltä löytyy :)! Ajattelin itsekin käydä siellä ostoksilla, mutta en ole vielä ehtinyt. Miten hintataso tuossa paikassa, eli onko paikka hintojen vuoksi menemisen arvoinen?

    VastaaPoista
  2. Moikka, kyllä paikka on ehdottomasti menemisen arvoinen ja hintataso on kyllä mielestäni ihan ok. Esim. nuo pikkuiset jakkarat lähtee 40 RMB:llä, eli ei siis mitään. Tinkiminen on ihan ehdotonta. Myyjät antavat hinnan ja siitä sitten vain reippaasti tinkimään. Täällä saat rauhassa kierrellä ja katsella, kukaan ei perässä kyttää, kuten muuten aina tuntuu, että täällä tehdään. Myyjät eivät myöskään puhu paljoa englantia, mutta siihenhän on täällä jo tottunut. Romuvarastoa vastapäätä on myös vastaavia varastoja, jotka on niinikään täynnä tavaraa. Täällä menee helposti ainakin tunti ja itse kiersin paikan kahteen kertaan, ihan varmuuden vuoksi ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos neuvosta! Muutan joulun jälkeen takaisin sinne Shanghaihin, joten tässä voi valmiiksi jo suunnitella mitä hankkia :)

    VastaaPoista
  4. Eipä kestä ja tervetuloa takaisin!

    VastaaPoista