Sivut

torstai 19. joulukuuta 2013

Perillä - The Peninsula Bangkok

Tänä aamuna oli lähtö Bangkokiin. Pudongin lentokentällä silmiini osui varsin erikoinen matkaeväs. Kelpaisiko rapu?



Jestas, myydäänkö näitä ja ostaako joku näitä oikeasti lentokentällä? No, me emme ostaneet...

Kohta lähdetään! 


Kippis - loma alkoi!


Lento Shanghaista Bangkokiin kesti 5 tuntia. Matka sujui hyvin, mitä nyt Emma kaatoi vedet päälleni koneessa ja kiukutteli hieman väsyneenä. Mutta lento oli kuitenkin verrattain lyhyt ja meni nopeasti lukiessa ja nukkuessa. 

Perillä Thaimaassa tuli jännä olo - vapaus. Lentokentän kaupoissa oli enemmän kansainvälistä meininkiä ja mm. Karkkivalikoima oli huomattavasti parempi ja runsaampi kuin Shanghaissa. Löysin mm. Fazerin Geishaa. Jee! Vaikka ei nyt lempisuklaatani ole, niin sitä pitää ostaa kotimatkalla :) Lisäksi tuntui kivalta, kun kaikkialla puhutaan englantia, paremmin kuin Shanghaissa. Ja sitten vielä kirsikkana kakun päällä - vapaa netti!!

Kuljetus hotellille sujui jouhevasti hotellin omalla autolla. Matkalla näkyi paljon työmaita ja talonrakennusprojekteja. Silti kaupunki tuntuu kovin "pieneltä" ja matalalta Shanghaihin verrattuna. Nämä työmiehet olivat lienee matkalla kotiin...turvallisuus ennen kaikkea!


Hotellimme The Peninsula Bangkok sijaitsee joen varressa, hieman kauempana keskustasta. Keskustaan pääsee kätevästi Skytrainilla. Hotelli on kerrassaan upea ja meitä odotti todellinen yllätys, kun meidät oli upgradattu isompaan ja parempaan huoneeseen. Hotelli ajatteli, että tämä huone on mukavampi neljälle hengelle. Näkemättä sitä alkuperäisesti varattua huonetta olen samaa mieltä...

Työpöytänurkkaus


Olohuone

Makuuhuone

Kylpyhuone

Hotellin tervetuliaislahjat - tuoksuivat muuten aivan ihanilta.

Kun oltiin hetki hengähdetty, lähdettiin syömään yhteen hotellin ravintoloista. Kaikilla oli kiljuva nälkä, joten valittiin Buffet -ruokailu.



Ja kyllä valinnanvaraa riitti, ihan varmasti jokaiselle jotain. 













Minun illallinen koostui tänään näistä herkuista. 




Pääruokia oli valittavana vaikka kuinka paljon, mutta niitä en tänään kuvannut. 

Illallisen jälkeen tutustuimme vielä vähän hotellin aulaan, sillä täällä oli todella panostettu joulutunnelman luomiseen. Kerrassaan upeaa!







Kun tulimme takaisin huoneeseen, oli huoneeseen tuotu yksi extra sänky.


Sitten vielä suihkuun ja nukkumaan. Lapset nukahtivat hetkessä. Paras käydä itsekin nukkumaan. Hyvää yötä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti