Sivut

perjantai 2. tammikuuta 2015

Tervetuloa 2015!

Hyvää uutta vuotta ja terveisiä Filippiineiltä! Palasimme eilen kotiin. Otin matkallani todella paljon kuvia ja kerron matkastamme kaiken, kunhan saan kuvat kamerasta ulos ja järjestettyä. Enköhän saa jo huomenna ensimmäisen päivityksen ulos.

On kivaa olla taas kotona ja takana on hyvin nukuttu yö omassa sängyssä. Suomalainen aamupuuro maistui niin hyvältä hotelliaamiaisten jälkeen. Muutama viikko sitten minulla oli päällä jälleen "Kiina-ahdistus" ja loma tuli enemmän kuin tarpeeseen. Nyt tuntuu taas kivalta olla täällä Shanghaissa ja odotan paluuta arkeen. No sitä saan vielä hetken odotellakin, sillä lapsilla jatkuu joululoma vielä 1,5 viikkoa. Apua, nyt pitää järjestää lapsille päiviksi puuhaa. No, eiköhän me jotain tekemistä lasten kanssa keksitä. Lomallani ikävöin blogin kirjoittamista, vaikka toisaalta oli kivaa olla vain ilman aikatauluja, jotka olen aina itselleni asettanut.

Mutta, koska vuosi on vasta alussa ja edellinen vuosi vielä hyvin muistissa on aika tarkastella mennyttä ja tulevaa.

Viime vuosi meni mielestäni älyttömän nopeasti. Kaiken kaikkiaan vuosi oli huikea ja täynnä paljon uutta ja toisaalta moni mieltä painanut asia myös ratkesi, hyvällä tavalla. Vuoteen mahtui paljon ihania hetkiä, unohtamatta tietenkään myös niitä mieltä harmittavia asioita, jotka ajoittain saivat iloisen mieleni surulliseksi. Shanghaissa asuminen helpottui koko ajan ja Suomi-ikävä hävisi lähes kokonaan. Uudet ystävyyssuhteet ja tuttavuudet yllättivät ja ilahduttivat ja suhde vanhoihin ystäviin säilyi myös läheisenä välimatkasta huolimatta.

Tässä minun vuoteni 2014 numeroina:

- Matkoja: 7 
- Suomesta käyneitä vieraita: 22
- Viikkoja Suomessa: 10
- Blogipäivityksiä: 154

Listaa voisin jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta nämä tulivat minulla ensimmäisenä mieleen.

Nyt on kuitenkin aika suunnata katse uuteen vuoteen...

Sain tämän leikkimielisen testin kiinanopettajaltani. Etsi kuvasta kolme englanninkielistä sanaa. Löytämäsi ensimmäiset kolme sanaa toteutuvat vuonna 2015!


Minun löytämäni sanat ovat: LOVE, MONEY, FRIENDS

Tervetuloa 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti