Sivut

maanantai 12. toukokuuta 2014

Shoppailua

Shoppailua - Tämä sana voisi kyllä kuvata koko kulunutta neljää päivää, niin paljon kierreltiin kauppoja vieraidemme kanssa.

Lauantaina oli vieraillemme tarjolla "The Breakfast" eli perinteinen viikonloppu aamiainen. Tarjolla oli ensimmäistä kertaa myös itse tekemääni jugurttia ja mysliä, sillä vieraat tykkäsivät niistä tosi paljon.


Maittavan aamiaisen jälkeen oli vieraillamme perjantaina tilaamansa verhokankaan haku minun suunnatessa Kiinan kokeeseen. Siitä on siis johtunut minun tiivis Kiinan opiskelu. Kävin lauantaina suorittamassa Kiinan tasokokeen ja luulenpa että läpi meni. Tulokset selviävät reilun kuukauden päästä. 

Iltapäivällä lähdin Jennin kanssa Honqiaon kukkamarkkinoille, koska Jenni halusi käydä sisustuskaupoissa ja siellä on mielestäni ihania pikku putiikkeja.





Ostettavaa löytyi paljon ja tunnin vauhdikkaan kaupoissa kiertelyn jälkeen väsyneet shoppailijat matkasivat kotiin.



Illalla miehet lähtivät keskenään syömään ja Shanghain yöelämään. Me Jennin ja lasten kanssa sen sijaan tilasimme pizzaa ja lasten mentyä nukkumaan joimme muutaman lasin viiniä, katsoimme telkkaria ja juttelimme paljon. Mukavaa ja rauhallista.


Sunnuntaina nukuimme kaikki pitkään, sillä aamupalasta ei nyt tarvinnut stressata...olimme varanneet äitienpäiväbrunssin Shangri La:n Yi -ravintolasta.



Ruoan kanssa vähän shamppanjaa, koska olemme sen ansainneet :)



Myös ravintola muisti meitä äitejä pienillä lahjoilla.


Brunssin jälkeen kävimme viereisellä Super Brand -ostarilla muutamassa kaupassa. Ostarin jälkeen matka jatkui feikkimarkkinoille.




Feikkimarkkinoilta me Jennin kanssa jatkoimme vielä Kerryn ostarille viimeisille ostoksille. Väsyneinä tulimme kotiin illalla ja vierailla oli edessä kova pakkausurakka, sillä ostoksia oli todella paljon. Niinhän siinä kävi, että jouduimme jopa lainaamaan heille yhtä laukkua ;) Pakkaamisen lomassa söimme iltapalaksi pizzaa ja lapset ottivat viimeiset ilot irti kummeistaan. Emma intoutui leikkimään Jennin hiuksilla...




Tänä aamuna oli sitten jäähyväisten aika ja kummeja tuli lapsilla ikävä. Mutta näemme pian, jo viiden viikon päästä!


Nyt vieraiden lähdettyä on aikaa levähtää, parantaa flunssa ja palata urheilun pariin. 

Ps. Lapsilta saadut äitienpäivälahjat olivat hienoja.

Emman lahjat



Onnin lahjat



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti