Sivut

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Itsenäisyysjuhla 2014

Eilen juhlimme Suomen itsenäisyyttä täällä Shanghaissa reilun 350 suomalaisen voimin. Tuttuun tapaan juhlat pidettiin Fairmont Peace hotellissa. Tänä vuonna olin puvun kanssa ajoissa. Tilasin sen jo kaksi kuukautta sitten ja mallin löysin netistä, jota sitten mm. rintakorun verran tuunattiin vielä mieleisekseni. Mutta lähellä oli, että olisi jäänyt koko juhlat juhlimatta. Ensinnäkin sairastuin keuhkokuumeeseen ja vielä maanantaina tuntui siltä, että juhlat voivat jäädä väliin tai ainakin hyvin lyhkäisiksi osaltani. Viikolla saatu lääkitys, antibiootit ja lepo tekivät tehtävänsä ja lauantaina olin jo hyvässä kunnossa ja valmiina juhlimaan. Pienoinen yllätys tuli keskiviikkona, kun päätin vielä kokeilla pukuani. Huh ja onneksi kokeilin, sillä puku oli jäänyt minulle ISOKSI!! No tämähän on tietenkin jokaisesta naisesta kivaa, mutta puku oli oikeasti monta senttiä liian iso. Ei muuta kuin torstaina takaisin räätälille puvun kanssa ja mekko korjaukseen. Perjantaina illalla hain sitten mekon korjattuna ja sopivana. Onneksi kokeilin pukua aikaisemmin viikolla, olisi muuten lauantaina ollut pienoinen hätä.

Valmistauduin juhliin myös hemmottelemalla itseäni. Perjantaina oli kasvohoidon vuoro. Olen viimeksi ollut kasvohoidossa pari kuukautta sitten, vaikka yleensä käyn kerran kuussa. Nyt se on unohtunut täysin opiskelukiireiden takia. Kasvohoito ja hieronta oli aivan taivaallista, niin ihanaa, että nukahdin sinne...Lauantaina kävin manikyyrissä ja kampaajalla. Tällä kertaa päätin jättää juhliin hiukset auki, vaikka juhlakampauksista tykkäänkin. Olin tyytyväinen lopputulokseen niin mekon kuin hiustenkin suhteen.

Tässä juhlalook vm. 2014.





Vielä lasi viiniä kotona ennen juhliin lähtöä.


Juhlissa oli tänä vuonna paljon tuttuja, muutama yllätyskasvo, kun muutama vanha työkaveri vuosien takaa oli eksynyt samoihin juhliin ja tulihan sitä taas uusia ihmisiäkin tavattua. Juhlissa oli tarjolla ruokaa, juomaa ja hyvää musiikkia. Tanssimisen jätin tänä vuonna väliin, koska kunto ei sitä salli. Muutaman kappaleen toki tanssin, kun ystävät pakottivat... ;)





Hyvien ystävien kanssa ilta sujui leppoisasti.




Sekä tietysti oman aviomiehen kanssa...rakkautta <3



Juhlista lähdimme vielä jatkoille Unico-nimiseen yökerhoon.

Shampanjamojitoa...nam!



Drinkkien jälkeen olikin aika päättää ilta ja huristella taksilla kohti kotia. Aivan mahtava ilta, mitä parhaimmassa seurassa. Oli upeata taas nähdä paljon suomalaisia ja juhlia maamme itsenäisyyttä näissä juhlissa. Juhliminen ei myöskään liiaksi verottanut tätä sunnuntaipäivää, sillä tänään on paluu opiskeluiden pariin. Vielä pitää jaksa hetki ahertaa!


2 kommenttia:

  1. Sinulla on kaunis juhlapuku, mutta kun etiketti ei ole hallussa, kannattaa pukukoodi myös miehen osalta tarkastaa osaavimmilta. Kun kutsussa lukee frakki tai tumma puku, se ei todellakaan tarkoita smokkia. Toki se suomalaisten keskuudessa näyttää olevan ok, mutta jos joskus saatte kutsun kansainväliseen tilaisuuteen, tästä voi ottaa opiksi.

    VastaaPoista
  2. Niin, hyvin moni suomalainen mies oli laittanut ylleen smokin ja tässä tilaisuudessa se oli todellakin ok. Kiitos kuitenkin huomiostasi.

    VastaaPoista