Sivut

tiistai 18. marraskuuta 2014

Onnin synttärit

Tänään on meidän Onnin 8-vuotis syntymäpäivä! On aivan käsittämätöntä, kuinka aika rientää. Muistan edelleen Onnin syntymän ja ensimmäisen vuoden kuin eilisen. Ensimmäisen vuoden jälkeen Emma tuli kuvioihin mukaan sekoittamaan pakkaa ja muistikuvat ovat hatarampia. Mutta Onni oli maailman rauhallisin, hymyilevin ja helpoin vauva. Tänä päivänä Onnin touhuja katsellessa ja välillä rähinöitä kuunnellessa tulee ajoittain kaipuu Onnin vauva-aikaan. Pikku pallerosta on tullut niin iso poika ja silti hän on kuitenkin vielä niin pieni. Tiedän, että käsillä ovat nyt viimeiset hetket oman pikkupoikani kanssa. Ihan kohta hän on jo niin iso, että ei tule välillä äidin viereen nukkumaan saati halua minua hänelle iltasatua lukemaan. Nyyh, pelkkä ajatuskin surettaa.

Mutta vielä tänään hän on minun pienokainen ja nautin siitä! 

Onnin syntymäpäiväjuhlia vietettiin lauantaina Crossfit -salilla, jossa käymme Vesan kanssa treenaamassa, tai siis vain Vesa tällä hetkellä :( Juhlijoita oli Onnin ja Emman lisäksi 10, sen verran tila antoi myöden vauhdikkaille leikeille.



Vastaanotto koristeltiin
Heh, itse tuunaamani koristeet...ei nyt superhienot, mutta kuitenkin vaivaa näiden eteen on nähty :)
Herkut...itsetehtyjä lihapullia, mokkapaloja, popparia, sipsiä, keksiä, vihannestikkuja. 
Ja itse tuunatut mukit
Synttärikarkit löytyivät pussista, muuten sitä ei ollut synttäreillä tarjolla

Synttäriohjelma eli sanoisko WOD...
Juhlatila
Ensimmäisessä tehtävässä lapset jaettiin kahteen joukkueeseen ja koko joukkueen piti viestinä käydä temppurata läpi.
Jako joukkueisiin!




Toinen viesti on alkamassa, Onnin tiimi on päättänyt voittaa!




Toisessa tehtävässä samat joukkueet yrittivät päästä salin toiselle puolelle siniseltä matolta siniselle matolle käyttämällä vihreitä levypainoja. Lattiaalle ei saanut astua. Tämä tehtävä vaati tarkkuutta ja ryhmätyöskentelyä.










Kolmas tehtävä oli kivi-sakset-paperi. Samaisten joukkueiden piti yhdessä päättää minkä he valitsevat ja se puoli, joka hävisi joutui karhukävelemään salin päähän ja takaisin.



Neljäs ja viimeinen ohjattu leikki oli Dodgeball eli polttopallo se on kaiketi suomeksi.








Sitten olikin aika syödä herkkuja ja avata lahjat.




Ja lopuksi oli vielä vapaata leikkiä. 










Seuraava CrossFit-stara!!




Kahden tunnin kuluttua vieraat lähtivät juhlista posket punaisina. Juhlat olivat erittäin onnistuneet ja Onni itse sanoi, että nämä olivat parhaat synttärit ikinä. Myös muiden lasten vanhemmat kehuivat juhlia ja sitä, että lapsille oli tarjolla näin paljon puuhaa. Tänään koulussa pojat olivat kuulemma sanoneet, että Onnin synttärit olivat Awesome eli mahtavat! Kun Onni on tyytyväinen, minä olen tyytyväinen. Onni sai juhlat, joista tykkäsi ja se on tärkeintä. Seuraavaksi meillä juhlitaan Emman synttäreitä helmikuussa ja ainakin tällä hetkellä myös Emma haluaa itselleen samanlaiset synttärit. No siihen on vielä aikaa, joten katsotaan miten käy. Noilla synttäreillä ei meinaan sitten prinsessamekoilla liihotella... Niin, onneksi siis seuraaviin synttäreihin on vielä aikaa, sillä onhan nämä aina kuitenkin työläät järjestää. Kiireisestä aikataulusta ja vähäisistä yöunista huolimatta sain kaiken hoidettua. Helpotus oli suuri, kun juhlat olivat ohi.

Tänään, oikeana juhlapäivänä, Onni vei kouluun mokkapaloja. Leivoin eilen illalla uuden pellillisen kouluun vietäväksi. Illalla Onni sai vielä jutella isovanhempien kanssa ja sitten, kuin tilauksesta, tänään tuli postissa Onnin parhaan kaverin lahja Suomesta! 


HURRAA ONNI JA PALJON ONNEA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti