Sivut

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kuvauksia ja kiirettä

Terveisiä täältä kiireen keskeltä. Pientä ahdistusta on myös siitä, että kotikoneella blogin kirjoittaminen ei onnistu tällä hetkellä. Niin tai siis torstain jälkeen en ole päässyt blogiin ollenkaan. Nämä yhteydet täällä välillä raivostuttavat sitten niin paljon. No, mutta kännykässä blogi toimii, joten tehdään se nyt sitten tällä kertaa näin. 

Viimeiset pari päivää on mennyt minuuttiaikataululla ja kerrankin aikataulu piti, Shanghain ruuhkista huolimatta. Perjantain lounas jäi vähän vajaaksi, kun en kiireessä ehtinyt kaikkea syödä ja illallinenkin jäi väliin, kun piti leipoa Onnin lauantaisiin juhliin. Mutta niistä juhlista lisää myöhemmin. Nyt palataan vielä perjantaihin. 

Lähdimme Emman kanssa kuvauksiin klo 7.10 aamulla. Kuvauspaikka oli n. tunnin matkan päässä kotoota. Vaatemerkki oli Majic. Emma on ollut tämän vaatemerkin kuvauksissa ennenkin. 


















Välillä pidettiin kuvaustaukoja.











Ja muutama kurkistus valmiisiin kuviin...





Kuvausten jälkeen kiiruhdimme lounaalle Grand Gateway -ostarille. Pikalounaan jälkeen kävimme Studio FH:ssa tilaamassa meille toimistohuoneen tuolin. Toimituksessa menee lähemmäs 4 viikkoa! Tuolitilaus ja uusien sohvatyynyjen tilaus hoidettiin 10 minuutissa. Sitten pitikin kiiruhtaa kotiin, jotta olisimme Onnia vastassa, kun hän tulisi koulusta. (Aiyimme olisi tämän hoitanut, mutta hän oli torstain ja perjantain käymässä poikansa luona. Connysta tuli nimittäin viime viikolla pienen tyttövauvan mummi.) Kun Onni tuli kotiin, lähdimme heti uudestaan matkaan, kävimme toisen mallitoimiston castingissä. Perjantai-illan ruuhkassa matka sujui hitaasti ja väsymys painoi jo meitä kaikkia. Lopulta pääsimme kotiin klo 19.15. Eli 12 tuntia olimme Emman kanssa reissussa. Kotiin tultuamme tilasimme lapsille pizzaa ja minä aloitin heti leipomisen. Tein lihapullia ja leivoin mokkapaloja. Pakkasin myös kaikki juhlatarvikkeet valmiiksi. Lopulta kymmenen jälkeen pääsin nukkumaan ja arvatenkin unta ei tarvinnut kauaa odotella. Huh mikä päivä! Mutta lauantaipäivä ei ollut yhtään sen helpompi, siitä sitten seuraavaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti