Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunnuntai puuhaa

Herätys klo 6.00, aamupala ja taksilla Xuhuihin kuvauksiin. Tällä kertaa Emma oli kuvattavana Leanne & Jeromen vaatteissa. Emma oli innoissaan, kun matkasimme jälleen taksilla, jossa on telkkari...



Tänäänkin on ollut sateinen päivä, mutta kuvaukset pidettiin silti ulkona, kuten oli alkuperäisesti suunniteltu. Pieni tihkusade ei haitannut ja kuvauksissa Emmalla oli kivaa ja mikä parasta tietenkin, asiakas oli todella tyytyväinen :)

Klo 8.30 käynnistettiin kuvaukset puistossa.















Vaatteet vaihdettiin pakettiautossa. Omaa kuvausvuoroamme odottaessa Emma päätti hullutella kuvausrekvisiitalla ja pyysi äidinkin mukaan...








Ja taas jatkettiin...















Klo 11.15 kuvaukset olivat ohi ja jatkoimme matkaa Lujiazuissa asuvien ystäviemme luokse brunssille. Asuinalueen pihalla bongasin erään kiinalaisen rouvan koiran... Only in China!



Ystävämme olivat kattaneet pöydän täyteen ihania herkkuja. Karjalanpiirakoita, pannukakkua, hedelmiä, itsetehtyä jogurttia...Nam! 







Brunssin jälkeen nappasimme mukaamme ystäväperheen miehen sekä toisen tutun ja lähdimme mopon ostoon! 

Kyllä, luit oikein. Nyt lähes vuoden olen totutellut Jingiaon liikenteeseen pyörällä ja nyt on aika tarttua mopoa sarvista kiinni. Tämä oli tarkoitus ostaa syksyllä, mutta viime viikonlopun Grillailua & Chillailua kinkereissä teimmekin ystäväperheemme kanssa päätöksen ostaa mopot nyt. Siispä, ei kun ostoksille. 



Tässäkö minun uusi menopeli?




Päädyimme kuitenkin ostamaan kokonaan mustan.


Siinä se nyt on, kuitti ostosta!


Kypäräni on tietenkin pinkki... ;)


Mopon toimitus on huomenna, saas nähdä löytääkö se tiensä perille...jäämme odottamaan jännityksellä.

Tässähän sitä oli ohjelmaa sunnuntaille. Luulenpa, että uni tulee tänään ajoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti