Sivut

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Shoppailuterapiaa

Jotten nyt aivan mökkihöperöidy kotona, lähdin eilen ihanan ystäväni Mariannen kanssa shoppailupäivää viettämään Nanjing Lu:lle. Emme olleet tavanneet toisiamme pitkään aikaan ja nyt olikin aika päivittää kaikki kuulumiset shoppailun lomassa.

Tästä se alkaa, let's go shopping!


East Nanjing Roadin (Nanjing Dong Lu) ensimmäinen kauppa (Bundilta katsottuna) on Forever 21. Tämä 4. Kerroksinen kauppa on MUST. Tämä kauppa yksistään pakottaa silloin tällöin vierailemaan East Nanjing Roadilla. Muuten kadulla olevat kaupat ovat samoja, kuin muissa ostoskeskuksissakin. 



Foreverista mukaan tarttuu hame. Tämän jälkeen jatketaan matkaa.




Poiketaan Azulin tarjonta katsomaan, mutta ei löydy mitään kiinnostavaa.


Ostoskadulla on myös GAP, josta löydän yleensä vain lapsille vaatteita tai sitten minulle treenivaatteita. Muuten GAPin tyyli ei ole minua lähellä. East Nanjing Roadin GAP ei muutenkaan lukeudu suosikkeihini. Paremmin löydän vaatteita Super Brandilta tai Kerryn ostarilta (Kerry Parkside).


East Nanjing Roadille avataan muuten H&M. Liike tulee lähelle GAPin liikettä. Hyvä H&M löytyy niinikään Super Brandilta ja Kerrystä.

Mutta tokihan East Nanjing Road on muutakin kuin vain kauppoja. Kadulla on myös hotelleja ja ravintoloita ja iltavalaistuksessa katu on hyvinkin loistelias valomeri. Ärsyttävintä kadulla ehkä ovat feikkitavaroiden myyjät, jotka tulevat ihan kylkeen kiinni ja väkisin myymään.





















Bershkassa piti tietysti käydä. Ei löytynyt mitään kivaa tällä kertaa. 


Bershkan vieressä on Me&City -kauppa ja siellä bongasimme uuden kuvan Onnista.



Metrotunnelissa on käynnissä huivikauppaa.


Kävelimme People's Parkin ohi.





Ja pysähdyimme kahville/teelle lepuuttamaan jalkoja. 


Juttelun lomassa pusikoista alkoi kuulua rapinaa ja mikäpä muu siinä kun rotta, melkein jalkojemme juuressa. Yök, yök, yök!!!




Pian tämän bongauksen jälkeen jatkoimmekin matkaa. Kävelimme West Nanjing Roadille (Nanjing Xi Lu). Päätimme kävellä pitkän matkan West Nanjingille, vaikka muutakin kyytiä olisi ollut tarjolla...


...no ainahan sitä voi ainakin haaveilla ;)


West Nanjing Road, here we come. Tämä on ehdottomasti minun (ja Mariannen) suosikkikatuja Shanghaissa. Tällä kadulla on monta kivaa kauppaa, katso vaikka itse.












West Nanjing Roadin Zara on todella hyvä ja toinen hyvä on Super Brandilla. Myös Marks&Spencer on kiva, josta löytää hyviä lastenvaatteita. 

Shoppailupäivämme oli oikein kiva ja ehdimme hyvin jutella Mariannen kanssa kaikesta mahdollisesta. 

Tervetuloa shoppailemaan Nanjing Roadille! 

Ps. Näin perjantaina blogia on mukavaa kirjoittaa hyvien herkkujen ääressä...

Heippa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti