Sivut

torstai 3. huhtikuuta 2014

Leikkitreffit

Tänään kävin lasten kanssa ystäväperheemme luona leikkitreffeillä. Lapset odottivat tätä päivää kovin innoissaan. Päivä Shanghaissa oli tänään hyvin kaunis ja lämmin.

Treffit oli sovittu puolenpäivän tienoille ja meitä odottikin perillä Lujiazuin Yanlord Gardenissa herkullinen lounas - perheen Aiyin tekemä makaronilaatikko ja oikein hyvää oli! 


Koska ystävillämme on n. 6 kuukauden ikäinen vauva, vein tuliaiseksi meille edellisiltä vierailta jääneet vauvanruoat ja muut tarvikkeet.


Nämä otettiin vastaan hyvin kiitollisena. En tietenkään unohtanut perheenäitiä ja vein hänelle minulta löytyneitä suomalaisia lehtiä.


Vastavuoroisesti minä sain myös lehtiä. Kierrätystä parhaimmillaan! Täällä ulkomailla sitä ei välitä, vaikka lehti olisikin vähän vanhempi. Välillä on vain kiva uppoutua suomalaisiin lehtiin.


Lapsilla leikki lähti heti käyntiin niin sisällä...






...kuin ulkonakin, jonne siirryttiin lounaan ja sisäleikkien jälkeen. Onni ja Emma olivat innoissaan, kun pääsivät leikkimään hiekalla ja keinumaan. Näitä ei löydy meidän pihalta.












Oli hauskaa huomata, että vaikka tänään oli tosiaan lämmin päivä ja me olimme T-paidat päällä, olivat kiinalaiset vielä hyvinkin paksusti pukeutuneina. Heille sää ei ole ilmeisesti vielä riittävän lämmin ;)




Ystäviemme asuinalue on todella viihtyisä ja yksi kauneimmista mitä olen täällä nähnyt. Heidän asunnosta, 12. kerroksesta avautuu kauniit maisemat.







Päivä oli oikein kiva niin lapsille kuin meille äideillekin. Onni tykkäsi niin paljon leikkiä ulkona, että lähtiessämme kylästä totesi tämän olleen paras päivä pitkään aikaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti