Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kaaos

Tämä näky odotti aamulla Emman huoneessa.


KAAOS!! Jokainen, jolla on tyttölapsia kotonaan ymmärtää varmaan sen tyttöjen käsittämättömän tarpeen säästää ihan kaikki. Paperinpalat, kauppakuitit, langanpätkät jne. Niin myös meilläkin. Emman huone on todella pieni, joten olisi toivottavaa jo senkin takia, että huone olisi siistissä kunnossa. Itse muistan omasta lapsuudestani, että siivosin itse huoneeni ja lelut, jotka toin oman huoneen ulkopuolelle piti myös viedä takaisin omaan huoneeseen. Siitä minulle varmaan on jäänytkin tämä käsittämätön siivousvietti ja tykkään, että ympäristöni on siisti. Niin töissä kuin kotonakin. Mitenköhän tämän saisi opetettua Emmallekin? 

Tänään otimme yhdessä Emman kanssa urakaksi siivota hänen huoneensa, mutta todellisuudessa tämä jäi minun tehtäväksi. Välillä meinasi kyllä tuskanhiki tulla, roskaa oli niin paljon. Yhteensä 3 pussillista!


Ja lopulta 2,5 tunnin uurastuksen jälkeen, huone oli siisti.


Kun Emman huone oli raivattu oli aika siirtyä Onnin huoneeseen, jossa oli myös pienoinen kaaos. Pahempaakin olen nähnyt, mutta hommaa oli tässäkin. 


Onnilla on valtavat määrät legoja, jotka pitäisi uudelleen kasata. Tämä on onneksi Vesan ja Onnin hommia ja siihen en puutu. Mutta toistaiseksi Onnin kaapit ovat täynnä legokasoja, joskin kasattuina on jo jonkin verran. Onnihan ei tykkää siitä, että siivoan hänen huoneessaan, koska aina "rikon" jonkun hänen rakennelmansa. Niin myös tänään. Eilen rakennettu sotatukikohta oli keskellä huoneen ja vessan oviaukkoa ja se piti siirtää. Siirsin ja sain huudot päälleni, koska juuri tämä asema oli nyt kaikista paras ja sitä ei voi rakentaa uudelleen...Voih, minkä menin tekemään :) siivosin siis huoneen kaikilta muilta osin, paitsi sotarakennelman.


Siivousten jälkeen oli aika antaa lapsille ostamani "lomalahjat", kevätlomalla kun ollaan. Ja mieluisat lahjat tulivatkin.
Nyt toivotaan, että kaaos pysyisi poissa pitkään!! Kauan luulette, että kestää? Minä veikkaan muutamaa päivää :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti