Sivut

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kevät

Tiedän, että nyt ei ole ehkä paras hetki hehkuttaa tätä (kun Suomessa rämmitään takatalven toivottavasti viimeisessä lumimyräkässä), mutta nyt on Shanghaissa KEVÄT! 

Tänään päivä on alkanut kirkkaana (niin kirkkaana, kuin se täällä vain voi), lämpötila klo 11 on 10 astetta ja saastetaso 95 eli ihan ok täällä. Seuraavien lähipäivien ajan lämpötila on siinä +20, joten keväisissä lämpötiloissa mennään.

Alkuviikko oli täällä vähän epävakaista, mutta se sopi minulle, sillä kotiinpaluun jälkeen päivät on mennyt lähinnä näissä tunnelmissa...


Eli nukkuen... En ole kiirehtinyt aikaeron kanssa ja niinpä on tullut nukuttua vähän milloin sattuu ja missä sattuu. Tai sitten olen todellakin sisäistänyt kiinalaisten tavan nukkua aina kun mahdollista ja missä vain ;)

Eilen kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin kevätvalmistelut kodissamme.

Ensimmäinen kohde oli alakerran varastona olleen kaapin muuttaminen vaatehuoneeksi. Huone oli aikaisemmin täynnä epämääräisiä vaatekasoja ja muita tavaroita ja jo niiden raivaaminen ulos kaapista oli työlästä...



Tämän loistavan muutosidean keksi rakas aviomieheni ja idea oli niin loistava, että harmittaa miksi minä en sitä keksinyt. Hän ehdotti seinään naulakoita ja isoa kenkätelinettä. Työtä käskettyä kipasin Ikeaan ostoksille ja kaapin muutostyöt saattoivat alkaa.



Nurkka on nyt tyhjä, ennenkuin tanko täyttyy SIISTISTÄ rivistä takkeja.



Muutostyö on valmis!! 



Lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Tästä intoutuneena päätin myös siivota autotallin, joka toimii meillä varastona.



Laatikot saatiin järjestykseen ja puutarhakalusteet siirrettiin ulos.




Myös vaatteet piti päivittää kevyempiin, joten hyvästi villapaidat.


Ja tervetuloa kevät/kesävaatteet.



Kyllä näillä pöksyillä kelpaa täällä mennä.


Minulle aina kevään tärkein juttu on ollut juuri talvivaatteiden pakkaaminen pois ja kesävaatteiden esilleotto. Niin myös nytkin. 

Tänään oli sitten kiva herätä aurinkoiseen aamuun, nauttia keväästä ja vastaanottaa meille kylään tulleet uudet vieraamme, mutta tästä lisää seuraavassa blogissa.





Arvoisat blogiani Suomessa lukevat: Jaksakaa talvea enää pieni hetki. Lämpöiset kevättuulet ja auringonsäteet on laitettu matkaan täältä Shanghaista kohti Suomea! 

Mukavaa perjantaita!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti