Sivut

maanantai 15. syyskuuta 2014

Mikä takki laitetaan?

Lauantaina Onni sai "työnsä" puolesta kokeilla monenlaisia talvitakkeja. Kuvaukset hoituivat ammattilaisen ottein ja asiakas oli malliinsa hyvin tyytyväinen. Onni ei tykkää hirveästi kokeilla erilaisia vaatteita ja kuvauksissa vaatteiden vaihto on aina sitä tylsintä puuhaa, hänen mielestään. No nyt oli helppoa, kun tarvitsi vaihtaa vain takkeja toisensa perään...Valikoimassa oli kyllä todella kivoja malleja ja kuoseja. Mikäli kiinnostaa tilata näitä takkeja, niin merkki on Dezico ja näitä saa tilattua Taobaosta.

Kuvauspaikka
















Ja sitten pieni kuvaustauko - Onni pelaa Minecraftia...




Ja me Emman kanssa hassutellaan kuvauspaikasta löytyneillä laseilla...Huomaatteko, että pikkuneidiltä on lähtenyt hammas...


Ja kuvaukset jatkuvat.



















Ja tältä ne kuvat näyttävät valmiina.




Vaikka talvitakkeja ei täällä vielä pitkään aikaan tarvita, on Onni valinnut jo näistä mieluisensa, joka tilataan sitten Taobaosta. Ja tämän takin Onni valitsi...


Minkä takin sinä valitsisit?

*   *   *

Ps. Kuvausten jälkeen kävimme ihan ensimmäisessä Casting -tilaisuudessa eli kyseessä on tilaisuus, jossa valitaan malleja esim. näytöksiin tai katalogikuvauksiin. Tämä on mallien arkipäivää, juosta Castingista toiseen. Näytti aika tylsältä ja raadolliselta hommalta. En soisi lasteni tekevän tätä isompana päätyökseen.

Onni ja Emma pyydettiin mukaan tilaisuuteen, jossa oli siis mukana myös nuoria aikuisia ns. ammattilaismalleja. Esittelystä valitaan aina tietty määrä ehdokkaita, joista lopullinen valinta tehdään. Kuvattavana olisi erilaisia koulupukuja ja siksi potentiaaliset mallit pyydettiin pukeutumaan muutamiin asiakkaan tuotteisiin. Tällaiselta siellä näytti.










Ja sitten vielä otettiin mitat.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti