Sivut

perjantai 22. elokuuta 2014

Räätälimarkkinat


Heippa,

Olen kirjoitellut jonkin verran räätälimarkkinoista LuJiaBang Lu:lla ja koska käyn siellä usein, (tai siis ainakin kävin ennen lähes viikoittain) ajattelin kertoa muillekin paikasta lisää. Tämä ei nyt ehkä avaudu lukijoille Suomessa, mutta teille jotka tänne Shanghaihin olette juuri muuttaneet tai olette tulossa käymään, niin tässä vinkkejä. Siispä käyntikorttikansioni esiin. Kyllä, luit oikein. Täällä on kaupoilla tapana jakaa käyntikortteja ja nämä ovatkin käteviä, kun joutuu antamaan osoitteen autokuskille tai taxille. Ja koska monessa paikassa tulee vierailtua usein, minulla on ainakin tapana laittaa käyntikortteihin joitain muistisanoja. Esim. räätälimarkkinoilla tilaamani tuotteet. Niinpä laitan kaikki kortit käyntikorttikansiooni...ei ehkä niin nykyaikaa, mutta niin kiinalaista...

LuJiaBang Lu:lla räätälikojuja on kolmessa kerroksessa, kaikki myyvät enemmän ja vähemmän samanlaisia vaatteita. Periaatteella same same, but different... Hintataso on jokseenkin sama kaikilla, tinkiminen on kuitenkin ehdottomasti sallittua. Jokaisella asiakkaalla on tietenkin omat suosikkipaikkansa, mutta tässä mainittakoon muutama, jossa olen itse käynyt. 


Susan & Holly, 2. krs No. 233
Itseoikeutetusti paras pukujen ja puseroiden tilauspaikka! Täältä on tilattu Vesalle, hänen monelle työkaverille sekä monelle vieraallemme puseroita ja takkeja. Myös minä tilasin täältä jakkutakin.  

Andy, 2. krs. No. 232
Täältä olen tilannut sinisen bleiserin.

3. krs No. 301-302
Täältä minä ja moni muu Shanghaissa asuva suomalainen on tilannut iltapukuja.








































3. krs No. 324
Tilasin täältä nahkatakin. Vinkkinä nahkavaatteiden tilaajille: Pyytäkää tilausvaiheessa myös itsellenne pala valitsemastanne nahkasta. Näin varmistutte siitä, että vaate tehdään juuri siitä nahkasta, jota pyysitte. 

Tässä tilaamani nahkatakki.







































2. krs No. 274
Täältä olen tilannut itselleni Channel -takin sekä Cashmere takin. Molemmat onnistuivat todella hyvin, vaikka Channel -takkia jouduttiinkin pienentämään monta kertaa. Kuvassa tilaamani Channel -takki.




























3. krs No. 312
Niinikään moni suomalainen on täältä tilannut vaatteita. Heillä on valikoimassa pellavaa. Palvelu on erittäin hyvää ja vaatteet ovat todella kauniita.








































Julienne 2. krs No. 206
Tämän kohdalla mietin, laitanko tähän ollenkaan. Olen tilannut täältä monta mekkoa niin minulle kuin Emmallekin ja palvelu on aina ollut moitteetonta...viime kertaan asti. Ennen kesää tilasin mekon, jota piti kuitenkin pienentää. Mekko oli korjattavana kolme viikkoa ja sinä aikana kävin liikkeessä kolme kertaa. Milloin mekko ei ollut valmis tai pyysin pienentämään lisää. Minulla ei ollut kiire, joten olin joustava ajan kanssa. Kun sitten Suomeen lähtö oli jo ovella, menin hakemaan mekkoani. Mekkoa ei oltu korjattu, vaikka myyjä toisin väitti. Silloin minä jo jouduin suuttumaan ja yhdessä myyjän kanssa räyhäsimme toisillemme. Sen koomin en ole liikkeessä käynyt, mikä on sinällänsä harmi, koska heillä on todella kauniita mekkomalleja ja kankaita. Annan pölyn ja kiukkuni laskeutua ja kokeilen joku kerta käydä siellä taas uudelleen. Ehkä asioin kuitenkin eri myyjän kanssa...

Tässä sieltä tilaamiani mekkoja.









































Ceci 1. krs No. 159
Tämä on uusi suosikkiräätälini mekkojen ja iltapukujen suhteen. Tilasin täältä jo yhden iltapuvun ja nyt parhaillaan tilauksessa on pitsimekko. Tarkoituksena on myös tilata seuraavaan itsenäisyyspäivän juhlaan mekko juuri täältä.

3 krs No. 300 eli "silkkitäti"
Täältä tilasimme Mariannen kanssa monen monta silkkipuseroa. Loistava palvelu ja hyvä valikoima
silkkikankaissa. Ehdoton paikka silkkivaatteiden tilaamiseen.





Ja tässä vähän tunnelmia räätälimarkkinoilta. Luvassa on taas kunnon kuvatykitystä...Pahoittelen huonoa kuvanlaatua. Myyjät eivät tykänneet kuvien ottamisesta ja otin niitä vähän salaa kävellessä.






Hyi hirvitys!!


















Too much China?







Aah ja ne huivit...


Korumyyjät kadulla, markkinoiden edessä







































Mitäs piditte? Joko nyt ymmärrätte, miksi täällä tulee käytyä usein ;)

Hyvää viikonloppua kaikille! Minun viikonloppuun kuuluu kuvauksia, läksiäisiä ja leipomista. Niistä lisää ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti