Sivut

tiistai 20. elokuuta 2013

Me, Myself and I

Tämä päivä oli pyhitetty vain minulle! 

Aamuni alkoi heti lasten lähdettyä kouluun ja Vesan töihin. Lähdin kuntosalille kahden tunnin treeneihin. 


Kuskimme Mr. Wang hymyili aamulla nähdessään minut taas treenikamppeet päällä ja totesi: "Decathlon". Vastasin siihen: "Yes, yes - every morning."  Decathlon on urheilukauppa, mutta kuskit täällä tuntevat sen paremmin, kuin liikkeen vieressä olevan kuntosalin. Joten ajo-ohjeena on Decathlon. 

Treenien jälkeen oli vuorossa kauneushoitoja viereisessä kauneushoitolassa. Kulmakarvojen siistiminen ja kasvohoito.



Ihanaa, ihanaa, ihanaa!!! 

Ja viimeisenä hoitona oli vielä manikyyri, tämä jännitti ehkä eniten. Kiitos ihanan manikyristini Heidin, minulla oli oma geeliväri mukana Suomesta. Työvaiheet eroavat siitä, mihin olen Heidin kanssa tottunut, mutta ihan hyvin myös Emily laittoi kynnet. 


Kahden ja puolen tunnin pamppeerauksen jälkeen poistuin kauneushoitolasta virkeänä, hehkeänä ja nälkäisenä, vaikka hoitojen välissä tarjoiltiinkin keksiä ja vettä. 


Poikkesin syömään Blue Frog - nimiseen ravintolaan. Ravintola oli täynnä, mutta terassilta onnistuin vielä yhden vapaan pöydän löytämään. Tilasin lounaaksi salaatin. 


Nautin rauhallisen lounaan ja mietin samalla, että kyllä tämä lämpö on sitten mukavaa. Kovimmat helteet on ohi ja +35 astettahan on jo ihan siedettävää. 

Lounaan jälkeen tulin kotiin ja ehdin vielä hetken huilata lehden kanssa sohvalla, ennenkuin lapset tulivat kotiin.


Paras Me, Myself and I -päivä aikoihin!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti