Sivut

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kuvausmatkalla Lontoossa

Kävimme jälleen Emman kanssa kuvauksissa Sangjiangin Thames Townissa eli voisi sanoa, että kävimme kuvausmatkalla Lontoossa ;) Emma on ollut kiireinen ja työllistetty malli viime viikkoina ja kuvauspyyntöjä on tullut enemmän kuin olemme pystyneet vastaanottamaan. Nyt on edessä vielä muutama kuvaussessio ennen pitkää kesälomaa. Täällä Shanghaissa kuvaukset kestävät aina vähintään kaksi tuntia ja kuvattavia vaatteita on paljon, yleensä koko mallisto ja ne jaetaan monta kertaa muutaman mallin kesken. Eilisissä kuvauksissa oli kaksi mallia, tyttö ja poika. Emma hoiti siis yksin koko malliston kuvaukset tyttöjen vaatteiden osalta ja mittaa päivälle tulikin huimat 6 tuntia! Onneksi välillä sai sentään taukoakin pitää... Suomessa kuvauksissa kuvataan yleensä vain muutama vaate ja kuvaukset kestävät harvemmin yli tuntia.

Eilen sää oli kaunis ja todella lämmin ja kuvausten ollessa ulkona intouduin minäkin ottamaan kamerani mukaan ja kuvaamaan Thames Townia hieman lisää sekä kuvaamaan Emmaa "työn touhussa". Yleensä en voi kuvauksiin ottaa omaa kameraa mukaan, vaan joudun kuvaamaan vain kännykälläni, sillä Emmaa pitää kuitenkin opastaa kuvauksissa ja kertoa poseeraukset, vaikka neiti kyllä hyvin jo osaa nämä itsekin ;). Niinpä studiokuvauksissa aikaa omalle kuvaamiselle ei jää paljoa ja silloin kuvien laatukin on vähän sitä ja tätä. Mutta nyt otin ilon irti ja napsin kuvia minkä kerkisin, joten varoituksen sana jo nyt, kuvia on toooodella paljon, mutta kun en mitään haluaisi jättää poiskaan. Isovanhemmat kuitenkin odottavat ja tykkäävät kuvia katsoa :) Ja toki minähän en ollut kuvaajan lisäksi ainut kuvaaja, vaan kyllä turistitkin kuvia meidän kuvauksista ottivat minkä kerkisivät.

Emman kuvausvaatteet


























Käheet kengät


































Välillä haukotuttaa...

 Lounas






















Kuvauspaikkoja vaihdettaessa kuvasin myös lisää kaupunkia...










































Nämä olivat tekokukkia






Eilen oli myös paljon hääpareja kuvattavana ja aikamoisia tylliunelmia ovat nämä kiinalaiset hääpuvut. Kiinalaiset kuvaavat hääkuvia varten itsensä 6-7 eri puvuissa ja länsimainen, valkoinen hääpuku on yksi niistä. Lisäksi on myös ns. "fantasia-pukuja", kuten muutamassa kuvassa näkyy...tai mistäs sitä tietää, jos se on heidän oikea hääpuku...












Kuvauspäivän päätyttyä kävimme Emman kanssa ruokakaupassa (haisukaupassa) ja Emma osti omilla rahoillaan muutaman barbien...olihan hän ne ansainnutkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti