Sivut

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Käväisy kaupungissa

Perjantaina keräsimme kimpsut ja kampsut ja jätimme mökkielämän hetkeksi. Edessä oli hetki kaupunkielämää ja mm. pyykinpesua. Onneksi muistin vielä, miten pyykinpesukone toimii...


Kun pyykit oli saatu koneeseen, lähdin ulos nurmikon kimppuun. Nurtsi oli pitkä ja eikun leikkaushommiin. Nurmikonleikkuu on yksi mieli pihatöistäni. Toinen on haravointi, olenkohan hieman outo? 


Pakollisten ja kiireellisten kotitöiden jälkeen vein Onnin leikkimään kaverilleen Akille. Onnin nauttiessa laatuajasta ystävänsä kanssa, lähdimme Emman kanssa Jumboon shoppailemaan. Tämä oli Emman shoppailureissu ja ostimmekin mm. rannekellon, korvakorut, mekon, värityskirjoja sekä Peppi Pitkätossu -naamiaispuvun. Emma ja minä nautimme suunnattomasti meidän kahdenkeskisestä ajasta.

Illalla käväisimme vielä katsomassa ystävillemme syntynyttä pientä tyttövauvaa. Ihana pienokainen! Sekä tietysti kummipoikaamme.



Kummipoika ilostui Onnin seurasta ja seurasi tarkkaan Onnin puuhia ja halusi esitellä lelujaan.



Lauantaina lähdimme heti aamusta Vierumäen Urheiluopistoon, jossa oli ystäviemme järjestämä urheilupäivä. Vietimme päivää lähes samalla kokoonpanolla kuin viime vuonna, joten kaikille tämä oli jo tuttua hommaa. Aikuisille oli Crossfittiä ja lapsille oli omaa ohjattua tekemistä erilaisten leikkien ja pelien muodossa. Crossfit vaikuttaa hauskalta ja tehokkaalta, haluan ehdottomasti kokeilla sitä lisää. Ilokseni Vesa sanoi, että Shanghaissa on Clubitalomme viereen avattu juuri Crossfit -sali. Täytyypä testata paikka, kunhan kotiin päästään.








Urheilun jälkeen oli saunan, uinnin ja makkaranpaiston vuoro. Vesi oli järvessä niin kylmää, että päätin jättää talviturkin vielä päälleni...






Emma leikki koko päivän vain ja ainoastaan ystävänsä Sofian kanssa. Yritin mennä tyttöjen kanssa syömään, mutta minut ajettiin pois. On kuulemma niin paljon heidän omia juttuja, jotka eivät minulle kuulu...kuvan sain sentään ottaa...


Illalla kokoonnuimme vielä syömään ja viettämään iltaa yhdessä. Alkuun drinkki hotellin baarista.


Ja mitä silmäni näkivätkään! Matti Nykänen esiintyisi hotellin yökerhossa. Hmm...pitäisiköhän mennä katsomaan...



No illallisen jälkeen siinä kävi lopulta niin, että minä menin lasten kanssa hotelliin nukkumaan. MUTTA Vesa kävi "moikkaamassa" Masaa ja otti minulle muistoksi pari kuvaa...



Yön aikana Onnilla nousi kova kuume ja koska olimme taas lähdössä saareen mökille, varasin Onnille lääkärin. Sunnuntaina aamiaisen jälkeen ajoimme pikapikaa takaisin pääkaupunkiseudulle ja lääkäriin. Onnilla todettiin angiina. Harmitus oli Onnilla kova, sillä hänen piti mennä leikkimään toiselle kaverilleen Nuutille. Vierailu valitettavasti nyt siirtyi ja Onni vietti illan kotona sängyssä maaten. Emma sensijaan pääsi leikkimään parhaalle ystävälleen Elsalle neljäksi tunniksi! 

Sunnuntaina minä jatkoin vielä vähän pihatöitä ja kävin myös kävelylenkillä ystäväni ja naapurini Ninan kanssa. Viimeksi näimme toisemme maaliskuussa.



Illalla minulla oli vielä pyykinpesua ja vaatteiden silittämistä. Tuli ikävä Kodinhoitajaamme Connya, sillä minä vihaan pyykin silittämistä! Vaikka silitettävää ei ollut paljon, en jaksanut kaikkea silittää. Sitten joku toinen kerta...


Tänään maanantaina kävin Helsingissä manikyyrissä, jonka jälkeen lähdimme mökille.


Ja täällä sitä taas ollaan...lomamme viimeinen mökkireissu. Olemme täällä sunnuntaihin asti, joten lomatunnelmien päivitys tulossa myöhemmin.


Hyvää alkanutta viikkoa!

*   *   *

Ps. Aamulla junassa vastasin sähköpostilla blogini lukijan, Shanghaihin muuttoon liittyviin kysymyksiin. Olen kevään aikana saanut lukuisia yksityisviestejä ja monet ovat kysyneet muuttoon liittyvistä asioista. Joten vaikka Shanghaista tuntuukin nyt paljon ihmisiä muuttavan takaisin Suomeen, on Shanghaihin muuttamassa myös kivasti uusia ihmisiä. Kiitos vielä kerran teille kaikille viesteistänne, autan mielelläni. Ehkäpä törmätään Shanghain vilinässä syksyllä. Viimeistään nähdään Itsenäisyyspäivänjuhlissa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti